Aug
26
2021

Povratak u školu – personalizirani školski pribor

Josipa Sorić

Ljeto se pobrinulo za bezbroj prekrasnih novih avantura, a rujan donosi svježi val novih događaja. Jedan od njih je definitivno i prvi dan škole, kada će školarci sa zadovoljstvom sjesti u školske klupe. Kako bi radost polaska u školu bila još veća, a učenje još lakše, predstavljamo vam neke od naših proizvoda – doista jedinstveni školski pribor za još ljepše školske dane.

Bez obzira imate li kod kuće učenika prvog razreda ili starijeg učenika, kupnja školske opreme može biti stresan zadatak. Da to ne bude slučaj i ove godine, školska oprema može se ukrasiti prekrasnim fotografijama koje će vas podsjećati na nezaboravne ljetne trenutke koje ste proveli zajedno. Naravno, uključite svoje školarce u proces naručivanja – dopustite im da vam pomognu i odaberu svoje najdraže fotografije jer će se tako osjećati posebno i radovati se školskoj godini s novom i jedinstvenom opremom.

Dodatni plus: školska oprema s vašim fotografijama razlikovat će se od one klasične i bit će jedinstvena, što će školarcima olakšati brže pronalaženje i izdvajanje njihov stvari od ostalih. Nema više gubljenja i zaboravljanja stvari u školi!

1. Personalizirana bilježnica s vašom omiljenom fotografijom

Da bi učenje bilo još lakše! S crtama ili kvadratićima, s omiljenom fotografijom, dizajn predloškom i opcijom unosa teksta na korice, ova bilježnica bit će pravi hit. Dostupne su sa spiralnim uvezom ili klasičnim uvezom za knjige. Bez sumnje, ova će bilježnica biti jedna od omiljenih bilježnica vašeg učenika.

2. Aluminijska boca za vodu

Zgodan suputnik za sportske aktivnosti ili za svaki dan. Stavite fotografiju koju želite na aluminijsku bocu, usavršite proizvod i vaš školarac više neće zaboraviti na dovoljan unos tekućine tijekom dana.

3. Kutija za užinu

I obrok će odjednom biti još ukusniji! Odaberite fotografiju koja će vašim školarcima uljepšati dan. Kutija u crvenoj, plavoj ili žutoj boji s dvije plastične spajalice, izrađene od jestive plastike, bit će neizostavan dodatak školskoj torbi.

4. Fotonaljepnice

Često se događa da školarci međusobno ne odvajaju radne bilježnice jer svi izgledaju isto. Izdvojite radne bilježnice s fotonaljepnicama koje su praktične, a istovremeno iznimno uljepšavaju izgled bilježnica. Neka vaši školarci sami odaberu motive za naljepnice – od prijatelja, pejzaža, smiješnih i zabavnih motiva do fotografija kućnih ljubimaca. Naljepnice za fotografije dostupne su u setu od 4, 8 ili 16 okvira.

5. Fotošalica za dobro jutro

Toplo mlijeko iz omiljene fotošalice izmamit će školarcima jutarnji osmijeh. Fotografiju koju vole možete staviti na različite vrste šalica. Ovo je vrlo poseban dar koji školarcima uljepša i pospano jutro.

6. Obiteljski planer

Organizacija za cijelu obitelj! Spremite sve važne događaje na jednom mjestu – na zidnom obiteljskom planeru. Svaki član obitelji može izabrati svoju fotografiju, a možete postaviti i broj stupaca u koje svatko unosi svoje obveze.

Vašim školarcima želimo prekrasan prvi dan škole i uspješnu školsku godinu!

Pogledajte i ostale foto proizvode u našoj ponudi. Nema sumnje da ćete pronaći nešto za svog školarca. Nova školska godina može početi!

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor