Sep
13
2021

Sačuvaj svoje ljetne priče zauvijek u CEWE FOTOKNJIZI –  u rujnu uz posebne pogodnosti

Mnogo je razloga da sačuvaš svoje najdraže ljetne uspomene, a ovaj mjesec imaš i još jedan više – u rujnu ostvaruješ posebnu pogodnost na CEWE FOTOKNJGU u kojoj po cijeni osnovnih 26 dobivaš čak 50 stranica bilo kojeg formata fotoknjige.

Fotografije u tvom pametnom telefonu nakon ljeta sigurno su pregledane već na desetke puta, neke su izbrisane, a one najdraže podsjećaju te na najljepše trenutke, najdraže ljude, toplo more, sunčane dane i, kratko rečeno, najljepše ljetne priče.

Ljeta su posebna. Uvijek nam donose nešto novo, nešto neočekivano i kao da nam daju snagu i želju da živimo punim plućima. Upravo zato, ljetne uspomene su posebne, pune boja, svijetla, predivnih prizora prirode,  dragih ljudi i emocija. Mi znamo koliko voliš svoje uspomene na ljeto i upravo zato je ova pogodnost baš u rujnu.

Nemoj propustiti ovu sjajnu priliku i sačuvaj svoje najdraže uspomene u CEWE FOTOKNJIZI. Izrada je vrlo jednostavna, možeš ju izraditi uz pomoć besplatne CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije ili fotoprograma za računalo.

Ako si kreativac i detaljista, svaku stranicu svoje fotoknjige možeš samostalno uređivati, a ako si pak za brza i jednostavna rješenja, klikom na odabir Asistenta, program će sam rasporediti tvoje fotografije i kreirati fotoknjigu, ali sve možeš i dopuniti ili preurediti po svojim željama.

Za elegantan izgled tvoje CEWE FOTOKNJIGE na korice možeš dodati sjajne efekte na koricama pa tako možeš dodati naslov i dodatne ukrasne efekte sa zlatnim, srebrnim, ružičasto-zlatnim ili prozirnim lakiranim premazom.

Također, u svoju CEWE FOTOKNJIGU možeš dodati i video. Odabrani video učitavaš prilikom kreiranja fotoknjige, a fotoprogram/aplikacija će generirati QR kod koji možeš postaviti bilo gdje na odabranoj stranici. Duljina trajanja QR koda je po izboru, a ova opcija se dodatno naplaćuje ovisno o odabranom periodu. Minimalan period je 3 godine i u tom slučaju radi se o iznosu od 12,90 kn. Uživaj u kreiranju tvoje jedinstvene CEWE FOTOKNJIGE!

O autoru:

Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, fotografija na platnu, cewe čestitke ili jedinstveni foto poklon u našem CEWE fotosvijetu ćete pronaći pravu mogućnost za sačuvanje Vaših najljepših fotografija u besprijekornoj kvaliteti. Kreativni team naše tvrtke od sada uz već navedene mogućnosti nudi Vam i nekoliko savjeta i korisnih ideja za fotografiranje sve profesionalnijih fotografija.

Odgovor