CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: CEWE FOTOKNJIGA Tipa
CEWE FOTOKNJIGA Tipa

Poboljšanja na CEWE fotoknjiga koricama uvjerila su međunarodni žiri


Oldenburg, 29.travnja,2018.

29 izdavača renomiranih časopisa o fotografiji iz cijelog svijeta biraju pobjednike 2018 TIPA World Awards u travnju. U kategoriji „Najbolja Usluga Ispisa Fotografija“ , Europska vodeća foto kompanija CEWE je osvojila nagradu s novitetima na koricama CEWE FOTOKNJIGE.

Uvjerljivo na internacionalnoj razini

The Technical Image Press Association (TIPA) najprestižnija nagrada za fotografiju i fotografske proizvode diljem svijeta. Odluke o dobitnicima temelje se na redovnim ispitivanjima proizvoda koji provodi nezavisni panel i služi da informira čitače o inovacijama u industriji. Tvrtka CEWE je osvojila TIPA World Award u kategoriji "Najbolja usluga ispisa fotografija". Nova opcija povećanih mogućnosti za ukrašavanje korica CEWE fotoknjiga je bila presudni faktor koji je uvjerio međunarodni žiri. Zlatni, srebrni i sjajni reljefni elementi mogu se dodati i dodatno poboljšati osobno dizajnirane korice kako bi osigurale luksuznu i jedinstvenu završnu obradu. "Oduševljeni smo što je žiri iskusnih sudaca odlučio dodijeliti nagradu CEWE FOTOKNJIZI i njenom izboru posebnih završnih nota", kaže CEWE voditelj marketinga Thomas Mehls." S našim proizvodima osiguravamo da se fotografije ne vide samo na medijima za pohranu, već se mogu vidjeti i dodirnuti. Svjetska nagrada TIPA potiče nas da nastavimo svakodnevno omogućavati našim korisnicima da uživaju u svojim fotografijama. CEWE FOTOKNJIGA nudi najširi raspon veličina, vrsta papira, varijante korica i druge opcije prilagodbe širom svijeta. Ova neusporediva fleksibilnost znači da naši kupci imaju potpunu kontrolu kreativnosti kako bi dizajnirali savršenu prilagođenu fotoknjigu." Osim istaknutih korica, članovi TIPA-e također su komentirali intuitivni dizajn koji omogućuje svakome da, bez obzira na razinu iskustva, jednostavno stvori svoje vlastitu personaliziranu fotoknjigu: "Online korak po korak proces olakšava odabir i stvaranje fotoknjige", bila je procjena žirija u sažetku.

Širok raspon izbora za jedinstven proizvod


Naslovnica svake CEWE FOTOKNJIGE komunicira njen osjećaj, što izaziva znatiželju o sadržaju, izboru fotografija, dizajna i materijala. S ukrasima na tvrdom uvezu koje je TIPA prepoznala, izbor elemenata dizajna*, kao što su crteži, tekst i okviri, mogu se naglasiti s reljefnim sjajnim, zlatnim ili srebrnim završetkom. Kupci također mogu koristiti ove opcije kako bi koricama dale briljantnu notu sjajnim tiskom na cijeloj površini, u kombinaciji s raznovrsnim posebnim pozadinskim elementima. Osim Tvrdog uveza, također su dostupni i drugi materijali kao što su Meki uvez, Platneni uvez i Uvez umjetne kože.

* Ova značajka će u Hrvatskoj biti uvedena u jesen 2018., a trenutno je dostupna za pojačavanje određenih elementa dizajna i tekstova.

*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.