CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: CEWE FOTOKNJIGA > Jamstvo
CEWE FOTOKNJIGA- 100% jamstvo zadovoljstva

100% Jamstvo zadovoljstva- CEWE FOTOKNJIGA

Obratite nam se s povjerenjem!

Poštovani Kupci!

Vaše zadovoljstvo sa CEWE FOTOKNJIGOM nam je najvažnije! Zato jamčimo 100% zadovoljstvo na sve CEWE FOTOKNJIGE. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi narudžbe, naša služba za korisnike stoji Vam na raspolaganju.

Ukoliko ste nezadovoljni s Vašom CEWE FOTOKNJIGOM, molimo to prijavite službi za korisnike u roku od 6 tjedana od primitka i u slučaju legitimne pritužbe besplatno ćemo Vam izraditi ponovno fotoknjigu ili ćemo izvršiti povrat sredstava.

Kada stupa na snagu Jamstvo zadovoljstva?

Za nas je prihvatljiva samo CEWE FOTOKNJIGA vrhunske kvalitete. Ako Vi ipak niste zadovoljni primljenom fotoknjigom u roku od 6 tjedana od primitka prijavite svoje nezadovoljstvo našoj službi za korisnike. U slučaju legitimne reklamacije besplatno ćemo Vam je izraditi ponovno ili ćemo izvršiti povrat sredstava.

Na koji način nam možete poslati vašu CEWE FOTOKNJIGU nakon reklamacije?

Ako ste preuzeli svoju fotoknjigu u poslovnici, molimo Vas vratite je u istoj poslovnici u kojoj ste je preuzeli.

Ako ste svoju CEWE FOTOKNJIGU naručili s dostavom na kućnu adresu, molimo kontaktirajte našu službu za korisnike koja će vas uputiti kako izvršiti reklamaciju. Ukoliko je reklamacija legitimna vašu CEWE FOTOKNJIGU ćemo izraditi ponovno i besplatno ćemo Vam je dostaviti na kućnu adresu.

Informaciju o ponovnoj dostavi na kućnu adresu poslat ćemo Vam na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Koliko dugo možete iskoristiti pravo na reklamaciju?

Reklamaciju prihvaćamo u roku od 6 tjedana od primitka proizvoda. U slučaju legitimne reklamacije besplatno ćemo Vam je izraditi ponovno ili ćemo izvršiti povrat cijene. Molimo, za vrijeme reklamacije pošaljite nam svoju CEWE FOTOKNJIGU na koju se odnosi reklamacija, broj narudžbe te nam napišite razlog reklamacije.

Kontaktirajte našu službu za korisnike

Ponedjeljak-petak: 7:00-20:00

E-mail: info@cewe.hr

Telefon: 01/ 777- 6435

*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.