CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: CEWE FOTOKNJIGA > Vrste papira

CEWE FOTOKNJIGA- sve vrste papira na jednom mjestu

DIGITALNI TISAK

DIGITALNI TISAK

Između visokokvalitetnih vrsta papira, digitalni tisak je klasična vrsta koja dokazuje svoju kvalitetu s visokom rezolucijom i savršenom kvalitetom tiska. CEWE FOTOKNJIGE s digitalnim tiskom najčešće se izrađuju s ljepljivim knjigovezom- u rijetkim slučajem klamanjem- i tako pružaju naočigled klasičan izgled.
VISOKOSJAJNI TISAK

VISOKOSJAJNI TISAK

Profesionalna kvaliteta i izgled; prilikom proizvodnje, na unutrašnje, digitalno tiskane stranice nanosi se poseban sjajni premaz koji Vašu fotoknjigu čini elegantnom i neodoljivom.

Zahvaljujući sjajnom premazu boje su još intenzivnije i sjajnije. 200 g/m2 tiskani i premazani papir sačuvat će Vaše snimke od vlage i manjih nečistoća.
DIGITALNI TISAK - MAT

DIGITALNI TISAK - MAT

Digitalni mat papir ne pruža samo optički poseban izgled. Stranice ove knjige tiskamo na 170 g/m2 digitalni papir s posebnom HD tintom. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji stranice ove fotoknjige pružaju jedinstveni mat učinak i posebno su sposobne za oštro prikazivanje sasvim malih detalja.

Uvez CEWE FOTOKNJIGE mat digitalnog tiska također se proizvodi s matiranim postupkom koji pruža poseban i elegantan izgled vaše fotoknjige.
MAT FOTOPAPIR

MAT FOTOPAPIR

Fotoknjige na fotopapiru izrađuju se pomoću posebne tehnologije a tiskanje se vrši na originalnom foto papiru. Tisak na kvalitetni originalni fotopapir osigurava predivne žive boje.Uživajte u prednostima specijalnog uveza pomoću kojeg dobivate mogućnost ravnog otvaranja duplih stranica koje pružaju impresivan prizor.
SJAJNI FOTOPAPIR

SJAJNI FOTOPAPIR

Specijalni uvez fotoknjige na sjajnom fotopapiru pruža mogućnost ravnog otvaranja duplih stranica bez gubitka sadržaja. Sjajni fotopapir jamči intenzivne i sjajne boje fotografija.

Šest vrsta CEWE FOTOKNJIGA možete naručiti sa sjajnim fotopapirom: kompaktnu panoramsku, kvadratnu, XL, Veliku, Veliku panoramsku i XXL panoramsku knjigu.
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.