CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: CEWE FOTOKNJIGA > Vrste uveza

CEWE FOTOKNJIGA- sve vrste uveza na jednom mjestu

TVRDI UVEZ

TVRDI UVEZ

CEWE FOTOKNJIGA s tvrdim uvezom optički savršeno pristaje uz ostale knjige na Vašoj polici. Uz prednju i stražnju stranu naslovnice i kralježnicu fotoknjige možete prilagoditi svojim željama i ukusu na osnovi boje i oblika. Tako će iznutra i izvana Vaša CEWE FOTOKNJIGA biti potpuno prilagođena Vašem ukusu.
MEKANI UVEZ

MEKANI UVEZ

CEWE FOTOKNJIGA s mekanim uvezom pruža osjećaj kataloga uspomena. Jedinstveno dizajnirani uvez direktno se lijepi oko bloka unutrašnjih stranica i tako stvarajući potpuno jedinstveni, fleksibilni dnevnik Vaših najdražih trenutaka.
KNJIŽICA

KNJIŽICA

Uvez naših proizvoda formata knjižice je mekani te kao i ostali mekani uvezi i on je fleksibilan. Razlika je jedino u tome što se ovaj proizvod ne lijepi već klama. Uvez se izrađuje na 150 g/m2 papiru kao i unutrašnje stranice fotoknjige.

U klamanom formatu knjižice možete naručiti mini, kompaktnu panoramsku, kvadratnu i veliku CEWE FOTOKNJIGU.
S kožnim uvezom

S KOŽNIM UVEZOM

Elegantno! Specijalni uvezi od kože za vaše priče! S opcijom zlatnog, srebrnog ili ružičasto-zlatnog premaza na koricama. XL i XXL panoramska CEWE FOTOKNJIGA na ekstra mat fotopapiru. Idealne za fotografije s vjenčanja ili putovanja!
S platnenim uvezom

S PLATNENIM UVEZOM

Otmjeno! Specijalni uvezi od platna za vaše priče! S opcijom zlatnog, srebrnog ili ružičasto-zlatnog premaza na koricama. XL i XXL panoramska CEWE FOTOKNJIGA na ekstra mat fotopapiru. Idealne za fotografije s vjenčanja ili putovanja!
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.