CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: CEWE FOTOKNJIGA > Vrste uveza

CEWE FOTOKNJIGA- sve vrste uveza na jednom mjestu

TVRDI UVEZ

TVRDI UVEZ

CEWE FOTOKNJIGA s tvrdim uvezom optički savršeno pristaje uz ostale knjige na Vašoj polici. Uz prednju i stražnju stranu naslovnice i kralježnicu fotoknjige možete prilagoditi svojim željama i ukusu na osnovi boje i oblika. Tako će iznutra i izvana Vaša CEWE FOTOKNJIGA biti potpuno prilagođena Vašem ukusu.
MEKANI UVEZ

MEKANI UVEZ

CEWE FOTOKNJIGA s mekanim uvezom pruža osjećaj kataloga uspomena. Jedinstveno dizajnirani uvez direktno se lijepi oko bloka unutrašnjih stranica i tako stvarajući potpuno jedinstveni, fleksibilni dnevnik Vaših najdražih trenutaka.
KNJIŽICA

KNJIŽICA

Uvez naših proizvoda formata knjižice je mekani te kao i ostali mekani uvezi i on je fleksibilan. Razlika je jedino u tome što se ovaj proizvod ne lijepi već klama. Uvez se izrađuje na 150 g/m2 papiru kao i unutrašnje stranice fotoknjige.

U klamanom formatu knjižice možete naručiti mini, kompaktnu panoramsku, kvadratnu i veliku CEWE FOTOKNJIGU.
UVEZ UMJETNE KOŽE - PRIČVRŠĆEN S VIJCIMA

UVEZ UMJETNE KOŽE - PRIČVRŠĆEN S VIJCIMA

Ovaj elegantni uvez umjetne kože možete naručiti isključivo samo uz XXL panoramsku CEWE FOTOKNJIGU. Visokokvalitetnu umjetnu kožu pričvršćujemo s 3 vijka, a za postizanje modernog „Industrijskog dizajna” i isticanje kontrasta materijala za smeđu kožu koristimo zlatne vijke, a za crnu kožu srebrne.

Zahvaljujući kombinaciji ljepljenog i vijčanog vezanja kao rezultat dobijemo visokokvalitetnu i trajnu kombinaciju koja daje puno više izražaja Vašim najdražim uspomenama.
PLATNENI UVEZ - PRIČVRŠĆEN S VIJCIMA

PLATNENI UVEZ - PRIČVRŠĆEN S VIJCIMA

Eleganciju ove fotoknjige daju različiti materijali uveza. Kombinacija plemenitog premium platna i naizgled industrijskih vijaka pruža atraktivan i trajni uvez koji čuva Vaše najdraže uspomene.

Izaberite bakreni ili srebrni uvez i Vašu CEWE FOTOKNJIGU XXL veličine nećete pustiti iz ruku.
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.