CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Elitetravel

Kontakt

telefon i e-mail


(pon. - pet.): 7 do 17 h
Usluge
Služba za korisnike je
dostupna radnim danom
Kontrola kvalitete
Višestruki pobjednik
Elitetravel promocija
Elite travel d.o.o. je turistička agencija sa sjedištem u jednom od najljepših gradova Mediterana, jedinstvenom Dubrovniku. Osnovani smo 2001. godine s ciljem pružanja turističkih usluga najviše kvalitete potpuno prilagođenih željama naših klijenata. Naš tim se sastoji od profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u turizmu, a ujedno smo svi entuzijasti za otkrivanjem novih destinacija i iskustava što nam je i dio životnog stila. Od osnutka smo polako rasli i danas nas ima oko sedamdeset u poslovnicama, predstavništvima i operativnim centrima uzduž Jadrana i kontinentalne Hrvatske.
Naša zagrebačka poslovnica vam donosi Svijet na dlanu pripremajući individualna i grupna putovanja kako u Europi tako i na dalekim destinacijama.
U suradnji s Cewe omogućavamo Vam da svoje nezaboravne trenutke s putovanja sačuvate na najkvalitetniji način, u obliku foto knjiga koje možete izraditi po posebnim promotivnim cijenama.
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.