CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotografija > Foto kiosk - HIDDEN > Instant print proizvodi

Kontakt

telefon i e-mail


Pon.-Pet.: 8:00-17:00 Sub.-Ned.: 10:00-17:00
Usluge
Služba za korisnike je
dostupna radnim danom
Kontrola kvalitete
Višestruki pobjednik
Instant print proizvodi

Trenutni ispis fotografija

u našim prodavaonicama

Hitno Vam je potrebno razvijanje fotografija? Zahvaljujući naprednoj tehnologiji u pojedinim prodavaonicama imate mogućnosti trenutnog ispisa fotografija! Bilo kada može postati neophodno razvijanje par fotografija. U tom slučaju ne morate se prilagođavati rokovima isporuke! Zahvaljujući foto terminalima svoje fotografije preuzmite istog trena na mjestu razvijanja fotografija u neograničenom broju kopija i savršenoj kvaliteti!

Uslugu instant izrade fotografija možete iskorisiti samo u onim poslovnicama čiji naziv sadržava i „instant print” naziv.

Što trebate uraditi ako želite iskoristiti našu uslugu trenutnog ispisa fotografija?

Upravljanje foto terminalom je vrlo jednostavno.

Fotografije s Vašeg računala prebacite na prenosivi medij- npr. USB, memorijsku karticu, CD/DVD; za fotografije pohranjene na telefonu na raspolaganju je i data kabel. Na samom uređaju priključite svoj prenosivi medij ili telefon na fotoreminal i izaberite mogućnost instant printa.

Cijene instant print proizvoda pronaći ćete na fototerminalu.

INSTANT PRINT

Detalji o proizvodu: Instant print proizvodi
Instant print proizvodi

 

 

Čestitke
Foto kalendar


Svoje fotografije, čestitke i foto kalendare tiskajte s instant izradom i odmah ih preuzmite bez čekanja.


Instant print fotografija

Jedva čekate da Vaše najdraže obiteljske fotografije držite u rukama? Fotografije s ljetovanja s kojeg ste se tek vratiti htjeli bi pokazati odmah prijateljima? Zahvaljujući najnovijim fototerminalima fotografije tiskajte na licu mjesta i i preuzmite ih odmah – tiskanje se vrši na visokokvalitetnom fotopapiru vrhunske kvalitete.

Dostupne veličine fotografija:
  • 10 x 15 cm
  • 13 x 18 cm s rubom
  • 15 x 20 cmČestitke

Zaboravili ste nečiji rođendan ili bi prijatelju htjeli čestitati na prinovi? Ako Vam je odmah potrebna čestitka od sada ne morate slati samo obične čestitke. Pomoću novog fototerminala za tren izradite potpuno jedinstvenu čestitku u svim temama- s vlastitom fotografijom, s Vašim tekstom i atraktivnim dizajn predlošcima! Jedna od prednosti naše usluge je da se čestitke mogu naručiti i po komadu.
FOTO KALENDARI

Idealan poklon u zadnji tren članovima obitelji ili prijateljima: 15x20 cm kalendar s Vašim fotografijama! Pomoću novog fototermilnala za tren izradite 12 jedinstvenih stranica i početnu stranicu- koje tiskate na licu mjesta i odmah preuzimate. Osim što je kalendar praktičan poklon, pruža uistinu prekrasan prizor zahvaljujući Vašim fotograijama te različitim mogućnostima rasporeda fotografija u kalendaru. Početnu godinu i mjesec Vi birate.
Posteri
Kolaž poster
Instant proizvodi

 

 


Posteri


Vaše najljepše fotografije zaslužuju poseban format! Ima puno uspomena koje samo u poster veličini dolaze do pravog izražaja: najbolji trenutci zadnjeg ljetovanja ili najbolja fotografija s vjenčanja ili portret fotografija voljene osobe.

Izaberite odgovarajuću veličinu postera kako bi istaknuli i male detalje. Vaše digitalne fotografije na visokokvalitetnom fotopapiru do 20x30 cm veličine.Kolaž poster

Vaše najljepše fotografije na jednom mjestu: s vlastitim pozadinama ili atraktivnim dizajn elementima i kolaž predlošcima. S automatskom kolaž funkcijom na fototerminalu za tren izradite svoj kolaž poster.Fotografije za dokumente

Hitno Vam je potrebna fotografije za važan dokument? Na fototermilu možete izraditi i fotograifje za dokumente- jednostavno i brzo u savršenoj kvaliteti! Sve što Vam je potrebno je Vaša zadnja fotografija za dokumente koju želite ponovno tiskati u digitalnom formatu.
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.