CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Foto kalendar > Stolni foto kalendar > Kvadratni stolni kalendar - veliki
Kvadratni stolni kalendar - veliki

KVADRATNI STOLNI KALENDAR - VELIKI

Kvadratni stolni kalendar - veliki
Prikaz detalja

Lijepo uređena godina

Svaki dan u godini provodite s onima koji su vam najvažniji - to nije samo divan početak nove godine, nego se to odnosi i na naš kalendar. Bilo prilikom jela, bilo za vrijeme posla: zahvaljujući vašem dnevniku s planom za cijelu godinu koji ste sami dizajnirali, vaši voljeni će uvijek biti s vama.

Stvorite osobni podsjetnik za cijelu godinu! Moderan, pravokutnog formata, sa 21x21 cm je najveća varijanta i nudi mnogo mjesta vašim voljenim slikama i motivima. Na dvanaest kvalitetnih stranica kalendara kao i na naslovnici možete izložiti vaše slike raznog formata, tiskanih digitalno na mat papiru - time ćete stvoriti jedan biser, koji će biti savršen prizor, bilo kod kuće, bilo u uredu. Početni mjesec birate sami - i to je savršeno, ako još tražite takvu ideju za poklon, koja će nekoga usrećiti tijekom cijele godine.

Praktičan: zahvaljujući ugrađenom držaču, stolni kalendar možete namjestiti točno na mjesto, gdje se najbolje uklapa. Na taj način ćete uvijek imati pregled vašeg programa - a vaši voljeni će biti s Vama.

Négyzet alakú asztali naptár - nagy
Prikaz detalja

Informacije o proizvodu

Format:

21 x 21 cm

Materijal:

250g/m2 - mat papir

Opis:

12 kalendarskih stranica + početna stranica

Spiralni uvez

Kartonski držač

Dodatci:

Početnu godinu i mjesec Vi birate

Veliki izbor dizajna i predložaka

već od 110,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.