CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Foto kalendar > Zidni foto kalendari > Kvadratni zidni kalendar 45x45
Kvadratni zidni kalendar 45x45

KVADRATNI ZIDNI KALENDAR - 45X45

Kvadratni zidni kalendar 45x45
Prikaz detalja

Neka vas najljepše uspomene prate tijekom cijele godine

Skoro da nema mjesta, gdje su sadašnjost i budućnost toliko blizu kao u samodizajniranom kalendaru. Ne samo zbog toga što u kalendaru današnje jutro postaje jučerašnje, kao što prikazuje svaki precrtani dan. Već i zato što najljepše uspomene prošlosti ukrašavaju budućnost - svih dvanaest mjeseci.

Stvorite umjetničko djelo za vaš stan, čiji se izgled svakog mjeseca mijenja! Zidni kalendar formata 45x45 je naša najveća pravokutna varijanta, koja nudi mnogo mjesta za vaše slike - i smješta ih u posebno uzbudljivu scenu u modernom formatu. Možete birati između tri različite vrste papira : Mat koji će digitalnim ispisom osigurati klasičnu mat površinu.

Vaše slike će dobiti osobito intenzivan izgled - prvenstveno crno-bijele i portret slike - ako koristite premium mat papir digitalnim ispisom, koji će osigurati blage boje i kontraste.

Na papiru s visokim sjajem motivi na vašim slikama će biti sjajni, s jakim kontrastima- s digitalnim tiskom će biti živopisne - osigurat će savršene slike krajolika i slike sa putovanja. Budite kreativni s našim dizajn predlošcima, izborom kalendara i korištenjem fleksibilnih uvjeta za početni mjesec! Osobni poklon - i jedan divan podsjetnik tijekom cijele godine.

Kvadratni zidni kalendar 45x45
Prikaz detalja

Informacije o proizvodu

Format:

otpr. 45 x 45 cm

Materijal:

250 g/m² - mat papir

260 g/m² - ekstra mat papir

250 g/m² - visokosjajni papir

Opis:

12 kalendarskih stranica + početna stranica

Spiralni uvez

Dodatci:

Početnu godinu i mjesec birate sami

Veliki izbor različitih dizajna

već od 258,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.