CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Foto kalendar > Zidni foto kalendari > Kvadratni zidni kalendar 30x30
Kvadratni kalendar akcija

IZRADA KVADRATNOG ZIDNOG KALENDARA

Kvadratni zidni kalendar
Detalji

Iz mjeseca u mjesec s vašim uspomenama

Što nam donosi sljedeća godina? Obično to ne možemo predvidjeti. To zna jedino naš pravokutni kalendar formata 30x30 cm. U siječnju se djeca igraju u vrtu, u lipnju počinju putovanja, a u mjesecu studenom sunce još uvijek sija, budući da: Vi odlučujete što slijedi! Pomoću vaših omiljenih slika imate mogućnost dizajnirati kreativne stranice kalendara za svih 12 mjeseci, kao i naslovnu stranicu.

Odlučite koje trenutke biste željeli vidjeti tijekom cijele godine na vašem kalendaru, iz mjeseca u mjesec! Obitelj, prijatelji, putovanja – pomoću raznovrsnih rasporeda kalendara i dizajn elemenata, možete slobodno urediti vaše slike u uzbudljiv, pravokutan oblik. Možete birati među četiri različite vrste papira izvrsne kvalitete: digitalni tisak s mat završnom obradom za postizanje klasične mat površine, premium-mat tisak za intenzivne fotografije s ugodnim, laganim bojama i kontrastima, digitalni tisak sa sjajnom završnom obradom koji pruža briljantne boje i sjajnu površinu slika, ili fotopapir Fuji film za sjajne boje na vašim slikama. Čvrsti spiralni uvez spaja krasne stranice vašeg kalendara kako bi mogli lako okretati željene stranice, a pomoću spiralnog uveza kalendar možete i zakačiti na zid.

Bilo da se radi o uredu ili stambenom prostoru: moderna forma kalendara u pravokutnom obliku s vašim fotografijama izgledati će prekrasno! Osim toga, idealan je za poklon, i možete odrediti ne samo izgled vašeg kalendara, već i početak određenog mjeseca u godini. Kakva sloboda! I osim svega navedenog: krije puno mogućnosti za vašu kreativnost - tijekom cijele godine na način kako to vi želite.

Vaše fotografije na 12+1 stranicama kvadratnog zidnog kalendara
Detalji

Informacije o proizvodu

Format:

otpr. 30 x 30 cm

Materijal:

250 g/m² - mat papir

260 g/m² - ekstra mat papir

250 g/m² - visokosjajni papir

originalni foto papir

Opis:

12 kalendarskih stranica + početna stranica

Spiralni uvez

Dodatci:

Početnu godinu i mjesec birate sami

Veliki izbor različitih dizajna

već od 147,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.