CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Foto kalendar > Zidni foto kalendari > XXL panoramski kalendar
XXL Panoramski foto kalendar

XXL PANORAMSKI FOTO KALENDAR

XXL Panoramski foto kalendar
Prikaz detalja

Ekstra veliki prostor za vaše fotografije!

Uljepšajte gole zidove ovim velikim i lijepim XXL Panoramskim fotografskim kalendarom. Savršeno za lijepe panoramske fotografije s vašeg odmora, fotografije lijepih krajolika vaših omiljenih mjesta, možete dizajnirati kalendar koji će vas odvesti na prekrasno mjesto svaki dan u godini!

Ovaj zadivljujući kalendar bit će elegantan dodatak vašem domu, ili će biti stvarno sjajan dar za nekoga posebnog. Štoviše, budući da možete odabrati bilo koji početni mjesec, možete izraditi i naručiti kalendar u bilo kojem dobu godine, tako da kalendar može biti savršeni poklon, bilo na Božić ili za posebni rođendan.

Jednostavno odaberite model i dizajn, prenesite fotografije i izradite personalizirani kalendar s 12 mjeseci uspomena. Ne zaboravite dodati i rođendane i obljetnice, a vaš će kalendar biti unaprijed tiskan s važnim datumima, tako da nikada više ne zaboravite posebnu prigodu.

XXL Panoramski foto kalendar
Prikaz detalja

Informacije o proizvodu

Format:

32 x 62,5 cm polegnuti

Materijal:

250 g/m² - mat papir

Opis:

12 kalendarskih stranica + tvrdi uvez

Spiralni uvez

Dodatci:

Početnu godinu i mjesec birate sami

Veliki izbor različitih dizajna

već od 258,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.