CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Foto dekoracije
Izrada foto dekoracija- cewe.hr

Ukrasite svoj dom s jedinstvenim foto dekoracijama!

SNJEŽNA KUGLA

SNJEŽNA KUGLA

Zadovoljstvo i velikima i malima!

Poklon kojemu se vesele djeca i odrasli. Jedinstvena snježna kugla s fotografijom savršeni je dekoracijski pribor Vašeg radnog stola ili draga igračka za djecu. Fotografiju umetnite ili zamijenite jednostavno sami.

već od 59,90 kn*
KVADRATNI FOTOMAGNET / FOTOMAGNET U OBLIKU SRCA

KVADRATNI FOTOMAGNET / FOTOMAGNET U OBLIKU SRCA

Lijepo i simpatično!

Razmišljate o poklonu za voljene osobe? Nudimo Vam savršeni fotoproizvod! Budite kreativni - iskoristite najljepše fotografije i fora poruke i postavite ih na magnete u obliku srca!

već od 110,90 kn*
VODENA KUGLA SA SRCIMA

VODENA KUGLA SA SRCIMA

Neodoljiva kiša od srdaca!

U kugli punjenoj vodom nalazi se Vaša najdraža fotografija oko koje lepršaju svjetlucava srca. Pravi poklon koji će dirnuti srce Vašeg odabranika/odabranice!

već od 53,90 kn*
MAGNET ZA HLADNJAK

MAGNET ZA HLADNJAK

Pomoć za svaki dan!

Koliko je malen, toliko je dobra dekoracijska ideja za poklon! Ukrasite svoju svakodnevnicu s magnetom za hladnjak s fotografijom koji je izrađen od visokokvalitetne lakirane keramike, i koji možete dodatno dekorirati po želji.

već od 66,23 kn*
PLOČA S IMENOM

Za zavist susjedstva!

Ploča s imenima je prekrasan prizor susjedima i neizostavan dekoracijski dio svake kuće ili stana! Zahvaljujući akrilnom staklu otpornom na vremenske prilike ili aluminjskoj ploči može se koristiti i za vanjsku uporabu.

već od 159,90 kn*
ZIDNI SAT S VAŠOM FOTOGRAFIJOM

ZIDNI SAT S VAŠOM FOTOGRAFIJOM

Dragocjeni trenuci na staklenom satu!

Stakleni zidni foto sat je savršen dekoracijski poklon za svaki prostor! Visokokvalitetni stakleni sat je više nego klasična dekoracija sobe. Ovaj originalan ukras na zidu doma možete ga kreirati s Vama najdražom fotografijom!

već od 186,42 kn*
VELIKI ZIDNI SAT

VELIKI ZIDNI SAT

Prekrasne uspmene u svakoj minuti!

Uspomene kroz koje kazaljke sata prolaze. Pri izradi velikog staklenog zidnog foto sata izaberite svoju najdražu fotografiju koju bi najrađe vidjeli kao dekoraciju na zidu Vašeg doma.

već od 196,90 kn*
KRISTALNO SRCE

KRISTALNO SRCE

Poklonite Vaše srce!

Svejedno je da li se radi o velikom priznanju ljubavi ili poklonu pažnje, ovo veliko, kvalitetno kristalno srce koje dolazi nu prikladnoj kutijici, dirnut će svako srce! Iznenadite svoje voljene!

već od 183,87 kn*
PODMETAČI ZA TANJURE

PODMETAČI ZA TANJURE

Za obroke s foto uspomenama!

U samo par klikova mišem izradite personalizirane podmetače za tanjur gdje će glavnu ulogu imati Vaša najdraža fotografija. Brzo i jednostavno kreirajte originalne podmetače  putem besplatnog CEWE FOTOSVIJET programa!

već od 88,50 kn*
PODMETAČI ZA ČAŠE

PODMETAČI ZA ČAŠE

Malo veselja za doručkom!

Izrada jedinstvenih podmetača za čaše s Vašom najdražom fotografijom u samo par koraka! Izradite online ili preuzmite besplatni CEWE FOTOSVIJET program!

već od 104,50 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.