CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Foto šalice > Porculanska šalica
Porcelán bögre készítés

PORCULANSKA ŠALICA

Porculanska šalica
Detalji

Elegantan početak dana!

Elegantan način da započnete dan ili uljepšate popodnevnu pauzu za čaj. Naše Porculanske šalice stilski su izrađene od visoko kvalitetnog porculana s elegantnom ručkom i vitkim dizajnom.

Neka vaši voljeni budu uz vas čitav dan, dodavanjem dragocjenog obiteljskog portreta na novu Porculansku šalicu, ili oživite taj posebni najdraži trenutak s putovanja. Bez obzira koju sliku odaberete, bit će oživljena u lijepim bojama i zapanjujućim detaljima, sa zaštitnim slojem kako bi se sačuvala u godinama koje dolaze.

Ako ste u potrazi za jedinstvenim poklonom koji je lijep, ali i praktičan, personalizirana Porculanska šalica fantastičan je izbor. Bez obzira za koga tražite poklon, sigurno će voljeti šalicu s jednim od najboljih trenutaka ili sjećanja. Zašto je još ne napuniti slatkišima ili čajevima za dodatni rođendanski tretman?

Porculanska šalica
Detalji

Informacije o proizvodu

Materijal:

bijeli sjajni porculan

Visina:

10,9 cm

Obujam:

otpr. 300 ml

Veličina fotografije:

8 x 18 cm

Preporuka:

ručno pranje

već od 110,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.