CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Foto igračke
Narudžba jedinstvenih foto igračaka - cewe.hr

Iznenadite svoje najdraže s jednom od foto igračaka!

PLIŠANI MEDVJEDIĆ

PLIŠANI MEDVJEDIĆ

Najdraža dječja igračka!

Plišani medo s majicom na kojoj je tiskana Vaša fotografija podjednako donosi sreću i velikima i malima. Savršen je poklon za sve prigode, jer njegove ogromne oči jednostavno obaraju s nogu!

već od 109,00 kn*
PLIŠANI ZEKO

PLIŠANI ZEKO

Zeko nije samo za Uskrs!

Ovog plišanog zeku krasi majica s Vašom najdražom fotografijom. Ovo je savršen poklon skoro za sve generacije i to ne samo za Uskrs, već tijekom cijele godine. Izradite ovog posebnog zeku i Vi, iznenadite svoje voljene s plišanim zekom s fotografijom!

već od 109,00 kn*
PLIŠANI SOB

PLIŠANI SOB

Savršen poklon za velike i male!

Plišani sob s majicom na koju je otisnuta Vaša fotografija uistinu je jedinstvena igračka i idealan poklon za sve uzraste podjednako. Ovaj preslatki mekani plišani sob nosi majicu na kojoj je tiskana Vaša najdraža fotografija, a za vrijeme Božića može se dobiti i sa slatkom prigodnom Božićnom kapicom.

već od 109,00 kn*
PUZZLE 20x30

PUZZLE 20x30

Vaša najdraža fotografija na slagalici!

S 20x30 cm foto puzzle kroz igru proživite najdraže uspomene. Dostupno u dvije veličine. Može se naručiti i u sljedećoj veličini: 30x45 cm. Klasična igra za djecu i odrasle!

već od 59,90 kn*
PUZZLE 30x45

PUZZLE 30x45

Najljepše fotografije korak po korak!

Složite svoju najdražu fotografiju dio po dio i proživite svoje nezaboravne uspomene iznova, pri slaganju ove sasvim posebne slagalice! Može se naručiti i u sljedećoj veličini: 20x30 cm. Puzzle su pakirane u atraktivnoj kutijici na kojoj se nalazi šablona kao pomoć pri slaganju.

već od 79,90 kn*
RAVENSBURGER PUZZLE

RAVENSBURGER PUZZLE

Sastavite dijelove!

Fotografija s Vašeg vjenčanja, o djeci ili najljepši trenutak s ljetovanja– nema osobe koja ne bi htjela ponovno proživjeti svoje uspomene!

već od 319,90 kn*
IGRAĆE KARTE

IGRAĆE KARTE

Vaše osobne karte!

Jedinstvene igraće karte za klubove, saveze ili za poseban poklon za bilo koju prigodu. Igraće karte s Vama omiljenom fotografijom garantiraju idealnu zabavu  s obitelji ili prijateljima.

već od 48,33 kn*
KARTE ZA POKER

KARTE ZA POKER

Vaša fotografija na poleđini!

52 karte za poker i 3 karte jokera pakirane su u prikladnu kutijicu. Svaka karta ima na poleđini ima ispis fotografije koju ste sami odabrali.

već od 63,68 kn*
IGRA MEMORIJE

IGRA MEMORIJE

Vaše osobne memorijske karte!

Proživitie ponovno prekrasne uspomene s ljetovanja! Memorijska igra s Vašim fotografijama koja sadrži 25 osobnih motiva. Pakira se u atraktivnoj kutiji, kao poklon za djecu i odrasle.

već od 91,81 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.