CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Foto obloge za telefone/tablete > Tanka silikonska obloga
Tanka silikonska obloga

TANKA SILIKONSKA OBLOGA

Slim szilikon tok
Slim szilikon tok

Vrlo tanka futrola, precizno prianjanje, zaštićeno od klizanja

Pronaći savršenu futrolu za mobitel često nije jednostavno: neke su prevelike, druge pretanke, neke preteške, a većina ih je prosječna. Za mnoge futrole je tipično da pokrivaju vjećinu površine pametnog telefona. Međutim, kupci najčešće biraju pametne telefone baš zbog njihovog elegantnog izgleda!

Tanka futrola od silikona idealna je za svakoga tko ne žele sakriti svoj mobitel, ali ga želi zaštititi: vrlo tanak silikon se može navući sa zadnje strane i sa bočnih strana uređaja radi njezine fleksibilnosti, i vrlo lijepo će pristajati na telefon - poput druge kože! Tanak karakter zadržava estetiku vašeg pametnog telefona, posebno dobro prianja pa vaš mobitel neće lako iskliznuti iz ruku – dok će vaše omiljene slike prikazati u krasnim bojama. Možete birati među raznovrsnim predlošcima, odnosno crnim, bijelim ili prozirnim pozadinama.

Dizajnirajte vašu jedinstvenu tanku futrolu od silikona! Idealna je ideja za poklon koja je istodobno i praktična, i moderna. Osim toga, pruža savršenu zaštitu od udarca, pada i ogrebotina vašim najljepšim uspomenama – kao i mnogim drugim uspomenama na vašem mobitelu.

Glavne značajke proizvoda:

- materijal ugodan na dodir

- tanka futrola

- precizno prianjanje na telefon uz precizne rezove za tipke, senzore i fotokameru

Zbog velikog broja dostupnih modela, pri narudžbi tanke silikonske obloge prvo morate odabrati tip telefona zatim će Vam program ponuditi koje su vrste obloga dostupne za taj tip pametnog telefona.

već od 164,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.