CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Odjeća i dodaci
Foto pokloni: Odjeća & dodaci

Savršeni pokloni

Izradite jedinstvene tekstilne proizvode s Vašim najdražim fotografijama

JASTUČNICA

JASTUČNICA

Poklon koji je uvijek blizu!

Jastučnica s fotografijom je pravi poklon iz snova s kojim možete iznenaditi svoju obitelj! Zahvaljujući fantastičnim besplatnim stilskim primjerima za tren možete svoju spavaću sobu učiniti jedinstvenom!

već od 79,90 kn*
JASTUK S JASTUČNICOM

JASTUK S JASTUČNICOM

Foto jastuk za slatke snove!

Divite se Vašoj najdražoj fotografiji prije svakog spavanja zahvaljujući foto jastuku koji se može izraditi sa sasvim originalnom jastučnicom! Ovaj jastuk može biti koristan prijatelj i pri putovanju jer Vaši najdraži trenutci i tada mogu biti s Vama!

već od 114,82 kn*
JASTUK U OBLIKU SRCA

JASTUK U OBLIKU SRCA

Jastuk s puno ljubavi!

Idealan jastuk koji će Vam postati prijatelj pri svakodnevnim sanjanjima! Svejedno jeste li na putu ili kod kuće: odmorite se od svakodnevnih problema dok mislite na svoje voljene pomoću jastuka u obliku srca s omiljenom fotografijom.

već od 127,61 kn*
MAJICA

MAJICA

Dizajnirajte sami najoriginalniju majicu!

S lakoćom izradite jedinstvenu kolekciju majica s Vašim najdražim digitalnim fotografijama i preuzivim dizajn elementima. Iznenadite člana obitelji s originalnom majicom kakvu nitko nema!

već od 89,90 kn*
PREMIUM JASTUK

PREMIUM JASTUK

Prilagodite svoj ormar prema Vašem stilu!

Visokokvalitetna dekoracija za uređenje prostora u kojem živite. Na premium jastuk tiska se Vaša fotografija na cijelu površinu jastučnice i to s obje strane. Pri narudžbi premium jastuka u programu imate mogućnost birati između nekoliko vrsta. Učinite jedinstvenom svoju spavaću sobu!

već od 184,90 kn*
MALA TORBA ZA RAME

MALA TORBA ZA RAME

Dekorativno i praktično u jednom!

Ova satenska torba za rame je pravi unikat: torba je ukrašena Vašom najdražom fotografijom koju možete dizajnirati s različitm predlošcima. Ovu malu torbu za rame s fotografijom možete nositi svugdje!

već od 123,90 kn*
TORBA ZA KUPOVINU

TORBA ZA KUPOVINU

Kupujte sa stilom!

Ukrasite Vašu torbu za shopping fotografijom koju ste sami odabrali. Otporna torba za kupovinu idealna je za veći shopping zahvaljujući masivnim ručkama. Izradite i Vi svoju cool torbu za kupovinu, brzo i jednostavno!

već od 49,90 kn*
PREMIUM JASTUK

PREMIUM JASTUK

Prilagodite svoj ormar prema Vašem stilu!

Visokokvalitetna dekoracija za uređenje prostora u kojem živite. Na premium jastuk tiska se Vaša fotografija na cijelu površinu jastučnice i to s obje strane. Pri narudžbi premium jastuka u programu imate mogućnost birati između nekoliko vrsta. Učinite jedinstvenom svoju spavaću sobu!

već od 184,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.