CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Odjeća i dodaci
Foto pokloni: Odjeća & dodaci

Savršeni pokloni

Oblačite se i dekorairajte stilki- izradite jedinstvene tekstilije s Vašim najdražim fotografijama

JASTUČNICA

JASTUČNICA

Poklon koji je uvijek blizu!

Jastučnica s fotografijom je pravi poklon iz snova s kojim možete iznenaditi svoju obitelj! Zahvaljujući fantastičnim besplatnim stilskim primjerima za tren možete svoju spavaću sobu učiniti jedinstvenom!

već od 79,90 kn*
PREMIUM JASTUK U OBLIKU SRCA

PREMIUM JASTUK U OBLIKU SRCA

Poseban fotopoklon za Vašu voljenu osobu!

Vaše najdraže fotografije na premium jastuku u obliku srca, od mekih mikrovlakana.

već od 295,90 kn*
JASTUK S JASTUČNICOM

JASTUK S JASTUČNICOM

Foto jastuk za slatke snove!

Divite se Vašoj najdražoj fotografiji prije svakog spavanja zahvaljujući foto jastuku koji se može izraditi sa sasvim originalnom jastučnicom! Ovaj jastuk može biti koristan prijatelj i pri putovanju jer Vaši najdraži trenutci i tada mogu biti s Vama!

već od 114,82 kn*
PREMIUM TORBA ZA KUPOVINU

PREMIUM TORBA ZA KUPOVINU

Ova je torba osim za kupovinu!

Uz ovu ćete torbu lako obavljati kupovinu i istovremeno se prisjećati najljepših uspomena! Ako volite ići u kupovinu s najboljim prijateljicama, pronađite njihovu najdražu fotografiju koju ćete otisnuti na jedinstvenu torbu i razveselite ih s posebnim personaliziranim poklonom!

već od 184,90 kn*
MAJICA

MAJICA

Dizajnirajte sami najoriginalniju majicu!

S lakoćom izradite jedinstvenu kolekciju majica s Vašim najdražim digitalnim fotografijama i preuzivim dizajn elementima. Iznenadite člana obitelji s originalnom majicom kakvu nitko nema!

već od 89,90 kn*
PREMIUM JASTUK

PREMIUM JASTUK

Prilagodite svoj ormar prema Vašem stilu!

Visokokvalitetna dekoracija za uređenje prostora u kojem živite. Na premium jastuk tiska se Vaša fotografija na cijelu površinu jastučnice i to s obje strane. Pri narudžbi premium jastuka u programu imate mogućnost birati između nekoliko vrsta. Učinite jedinstvenom svoju spavaću sobu!

već od 184,90 kn*
TORBA ZA KUPOVINU

TORBA ZA KUPOVINU

Kupujte sa stilom!

Ukrasite Vašu torbu za shopping fotografijom koju ste sami odabrali. Otporna torba za kupovinu idealna je za veći shopping zahvaljujući masivnim ručkama. Izradite i Vi svoju cool torbu za kupovinu, brzo i jednostavno!

već od 49,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.