CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Uredski pribor
Foto pokloni: Ured

Stvorite dobru vibru u prostoru u kojem radite

s našim unikatnim foto poklonima

XL PODLOGA ZA MIŠA

XL PODLOGA ZA MIŠA

Neka radno vrijeme prođe veselo!

XL podloga za miša s fotografijom savršena je za svakodnevni posao ili za igranje igrica! Pustite mašti na volju pri izradi, kako biste ovu premium, super tanku podlogu za miša učinili još kreativnijom!

već od 102,03 kn*
KASICA

KASICA

Zabavna strana štednje!

Štednja će biti pravo veselje, zahvaljujući kvalitetnoj keramici, kreativnim stilskim uzorcima i Vašoj omiljenoj digitalnoj fotografiji. Ova jedinstvena kasica je keativan poklon za velike i male podjednako!

već od 89,25 kn*
KRISTALNI PRIVJESAK ZA KLJUČEVE

KRISTALNI PRIVJESAK ZA KLJUČEVE

Praktični i lijep u jednom!

Privjesak za ključeve veličine 3x3x1,5 cm izrađen je od kvalitetnog kristala, a uz Vašu najdražu digitalnu fotografiju postaje originalan poklon. Posebnim ga čini i plava lampa s kojom ćete lakše pronaći ključanicu.

već od 89,25 kn*
KRISTALNI DRŽAČ ZA OLOVKE

KRISTALNI DRŽAČ ZA OLOVKE

Nije samo dekorativan već i koristan!

Vaša najdraža fotografija gravirana u vrijedan kristal - idealan i elegantan pribor za ured! Izradite i Vi svoj jedinstveni kristalni držač za olovke pomoću online programa za uređivanje ili besplatnog CEWE FOTOSVIJET fotoprograma.

već od 188,98 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.