CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotografija > Art tisak > Kvadratni tisak

Kontakt

telefon i e-mail


Pon.-Pet.: 8:00-17:00 Sub.-Ned.: 10:00-17:00
Usluge
Služba za korisnike je
dostupna radnim danom
Kontrola kvalitete
Višestruki pobjednik
Kvadratni tisak

KVADRATNI TISAK

Kvadratni tisak
Detalji

Vaši omiljeni motivi kao kvadratne atrakcije

Bilo da je riječ o osobnom daru, jedinstvenoj dekoraciji ili kreativnoj „uradi sam“ ideji: oblikujte svoje fotografije u neuobičajeni kvadratni format. Na površini veličine oko 12,7 x 12,7 cm kojom se lako rukuje, Vaše najljepše fotografije će se pojaviti u suvremenom retro obliku.

Za to na raspolaganju stoje zanimljivi okviri raznih dimenzija i boja te brojni zanimljivi filteri. Na kvadratnom tisku se lako mogu postaviti i jedinstveni natpisi.

Tiskamo na održivo-reciklirani papir, koji je zahvaljujući debljini od 300 g/m² izuzetno stabilan. Ohrapavljena površina osigurava kvalitetnu teksturu koja, ne samo da je lijepa po izgledu, već je izuzetno ugodna i na dodir.

Da bi Vam i samo otvaranje paketa predstavljalo radost, kvadratni tisak isporučujemo u kompletima od 16, 24 ili 32 komada, u čvrstoj kartonskoj kutiji.

Kvadratni tisak
Detalji

Informacije o proizvodu

Materijal:

300 g/m2 papir

Veličina:

12,7 x 12,7 cm

Pakiranje:

16/24/32 kom u paketu s ekskluzivnom kutijicom

već od 125,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.