Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta na ukupan iznos vaše sljedeće kupnje!

Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Učitavanje izbora dizajna...

Kreirajte svoju pozivnicu za vjenčanje

Kreirajte te naručite brzo i jednostavno potpuno personaliziranu pozivnicu za vjenčanje

Oduševite svoje najmilije originalnom pozivnicom za vjenčanje

Vjenčanje je poseban događaj. Opsežne pripreme počinju s pitanjem kada i gdje se vjenčati. Nakon što se odaberu datum i mjesto, potrebno je osmisliti originalne pozivnice. Bez obzira planirate li samo malu proslavu s najbližim članovima obitelji ili veliku proslavu sa svim svojim prijateljima i poznanicima, važno je svoje najmilije na vrijeme obavijestiti o velikom danu. CEWE Vam nudi način kako lako dizajnirati prilagođenu pozivnicu za vjenčanje .

Kreiranje pozivnica za vjenčanje

Pozivnica za vjenčanje ne služi samo za informiranje prijatelja i rodbine o sretnom danu, već izaziva i radost iščekivanja. U CEWE programu možete birati između više od 1200 različitih prijedloga izgleda stila - klasičnih, modernih, elegantnih, razigranih ili smiješnih. Želite li u potpunosti dizajnirati svoju pozivnicu za vjenčanje? Pozivu dodajte tekst, fotografije i cliparte te ih rasporedite onako kako želite. Učinite svoje pozivnice za vjenčanje još ekskluzivnijom sa zlatnim, srebrnim i ružičasto-zlatnim ili lak efektom.

Izrada pozivnice za vjenčanje je jednostavna

CEWE ima tri opcije za dizajniranje pozivnice za vjenčanje:
-online

-CEWE foto program

-CEWE mobilna aplikacija

Klasične čestitke s pregibom su i dalje najpopularniji izbor, ali na raspolaganju je i niz drugih formata u više od 30 boja, Vaša pozivnica će uvijek odgovarati raspoloženju Vašeg vjenčanja. S intuitivnom navigacijom kroz izbornike čak i neiskusni korisnici mogu lako koristiti naš uređivač. Nakon što osmislite pozivnicu za vjenčanje, na kraju narudžbe možete odabrati dostavu na kućnu adresu ili dostavu u poslovnicu ako naručujete preko nekog od naših partnera.