CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Zidna dekoracija > Foto traka
Tiskanje fotografije na akilno staklo, aluminijum ili pjenastu površinu- cewe

ONLINE IZRADA JEDINSTVENE FOTO TRAKE

FOTÓCSÍK
Detalji
Ukrasite i Vi zidove Vašeg doma s najnovijom generacijom zidnih dekoracija!

Jedinstvenu dekoraciju učinite još posebnijom i izaberite uspravni ili polegnuti format! Birajte između četri vrste i veličine. Vaše digitalne fotografije možete naručiti tiskane na kaširanoj površini, akrilno staklo, aluminijsku ploču ili u obliku galerijskog printa fotografija. Nova foto traka savršeno se može kombinirati s ostalim CEWE Zidnim dekoracijama, npr. s ranije izrađenim posterom ili fotografijom na platnu. 
Pri izradi jedinstvene foto trake samo izaberite najdraže fotografije, odgovarajuću veličinu i vrstu. Foto traka može služiti i kao savršeni poklon za sve prigode!
Alternativno naručivi držači- posebno se naručuje:

Metalna konstrukcija: na pozadini fotografije pričvršćuju se 2 ploče. U ovom slučaju fotografija će biti odmaknuta od zida cca 1 cm, držač se neće vidjeti. 

Sistem odstojnika: u slučaju odabira ovog sistema unaprijed bušimo rupe i 4 kom. vijka postavljamo u 4 kuta fotografije. Držači su vijci i oni su u ovom slučaju vidljivi. Fotografija će odstojati od zida cca 2 cm. 
Stezni sistem: 4 kom. steznika postavlja se na stražnju stranu fotografije. U ovom slučaju fotograifja će odstojata od zida cca 1 cm, držač se neće vidjeti. 
Veće veličine (iznad 30x45 cm)
Veće veličine mogu se naručiti s držačem ili bez držača. U slučaju većih veličina možete birati između sistema odstojnika ili steznog sistema. 
FOTÓCSÍK
Detalji
Informacije o proizvodu:

Materijal:
Kaširana fotografija
Akrilno staklo 
Alu fotografija 
Galerijski tisak fotografija

Dimenzije: 
15x60 cm, 15x90 cm, 20x80 cm, 20x120 cm

Rok isporuke:
12-15 radnih dana 
već od 189,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.