CEWE Fotosvijet aplikacija Naručite brzo i jednostavno

Za besplatnu dostavu na kućnu adresu za narudžbe vrijednosti iznad 25 € iskoristite kod kupona BESPLATNADOSTAVA!

Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Razvijanje fotografija - Premium fotografije

Izražajne sjajne boje za najljepše trenutke

  • Elegantan izgled: sjajan ili mat.
  • Najbolja FUJIFILM fotopapir kvaliteta
  • Kreativne mogućnosti uređenja, okviri u boji.
  • Realne boje i UV zaštita.

Najvažnije informacije prije narudžbe: ovako odaberite omjer stranica za svoje fotografije! - Detaljan opis možete pronaći ovdje!

već od 0,10 € *

Od 100 kom

Uređivanje i naručivanje

Informacije o proizvodu

Dimenzije fotografije

Klasični omjer: Identična kao klasične dimenzije, format za album: od 9 × 13 cm do 13 × 18 cm (9-ka, 10-ka, 11-ica, 13-ica) Originalni omjer: Samo je jedna strana fotografija fiksna, druga se mijenja ovisno o formatu u kojem je snimljena fotografija (može biti kvadratna, pravokutna itd.) (9-ka, 10-ka, 11-ica, 13-ica)

Vrste fotopapira

Premium sjajni i Premium mat

FUJIFILM fotopapir

Uređivanje

Odaberite bijelu, crnu ili konturu u boji. Automatska optimizacija fotografije.

Pregled dimenzija fotografija

Birajte među ponuđenim dimenzijama!
Formati fotografija Veličina 10

fotografija 10-ka

- Klasična dimenzija fotografije: 10×15 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (10 cm).

Fotografije Ispisi fotografija Veličina 11

fotografija 11-ica

Klasična dimenzija fotografije: 11×17 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (11 cm).

Fotografije Ispisi fotografija Veličina 13

fotografija 13-ica

- Klasična dimenzija fotografije: 13×18 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (13 cm).

Fotografije Ispisi fotografija Veličina 9

fotografija 9-ka

- Klasična dimenzija fotografije: 9×13 cm. - Izvorni omjer fotografije: širina je fotografije promjenjiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (9 cm).

Vaše najdraže fotografije u odabranoj dimenziji

Birajte između originalnog omjera fotografije i klasičnog omjera fotografije!
Originalni format Originalni format Originalni omjer fotografija 3:4

Digitalni fotoaparati najčešće upotrebljavaju omjer fotografije 3:4. Ako je riječ o ovom omjeru uvijek će se izraditi fotografija identična izvornoj dimenziji (npr. 10×13 cm), to znači da se fotografije izrađuju u omjeru kojemu su snimljene. Širina je fotografije promjenljiva, a visina se uvijek poklapa s prvim brojem izabrane dimenzije (npr. 10 cm). U ovom slučaju ne režu se dijelovi fotografije, ali postoji mogućnost da će se izrađene fotografije razlikovati u širini.

Odaberete li dimenziju 10×15 cm rubni će se dijelovi fotografije odrezati u procesu izrade fotografije. Promjenu dimenzije može uzrokovati uređivanje fotografija, njihovo obrezivanje ili korištenje različitih fotoaparata s različitim postavkama.<br><br>Ako želite sve svoje fotografije izraditi u identičnim dimenzijama, odaberite jednu od ponuđenih mogućnosti:<br><br> * pripazite na postavke fotoaparata i ne mijenjajte omjer fotografija, eksponirajte uvijek s istom rezolucijom i omjerom<br><br> * prije izrade fotografije promijenite njihovu dimenziju, to vrlo lako možete učiniti u besplatnom CEWE fotoprogramu koji možete skinuti s naših internetskih stranica.<br><br>Ako možete odabrati omjer 3:2 na vašem uređaju, onda snimajte fotografije s tim omjerom. Takvim omjerom fotografije će se izrađivati kao da su snimljene analognim fotoaparatom (npr. dimenzija 10×15 cm).

Klasični format Klasični format Klasični omjer fotografija 2:3

Klasični omjer fotografija (npr. 10×15 cm) je idealan odabir za fotografije u okviru. Ako je omjer uslikanih fotografija različiti, onda će se rubni dijelovi fotografija suziti na odgovarajuću dimenziju. Rubovi fotografija koji će se odrezati označeni su okvirom i sivkastom bojom. Ako želite izraditi fotografije klasičnog omjera savjetujemo da pri snimanju fotografije namjestite omjer koji želite izraditi.

Saznajte više o vrstama papira

Birajte između dvije kvalitetne vrste!
Standardni papir Standardni fotopapir Sjajni fotopapir (382 g/m²)

Jako izražajni, uzbudljivi snimci

Uredi online
Premium papir Premium papir Mat fotopapir (368 g/m²)

Izuzetno detaljan prikaz u modernom ruhu.

Uredi online

Najbolji rezultati

Odaberite automatsku korekciju slike!
Optimizacija slike

Automatska optimizacija fotografije

Ovom postavkom analiziramo vašu odabranu fotografiju i u slučaju da je potrebno, korigiramo neke postavke kako biste dobili proizvod najbolje kvalitete. Poboljšavamo kontraste i puninu boja. U slučaju da su neki dijelovi fotografije slabije osvijetljeni ili mutni, pokušavamo to korigirati. Iz tamnih dijelova fotografije osvjetljenjem sjena možemo istaknuti inače nevidljive detalje. Optimalizacijom fotografije svi motivi dobivaju specijalnu korekturu koja se prilagođava sadržaju fotografije. Upotrebom optimizacije ne mijenja se prvotni ugođaj fotografije.

Držite najdraže fotografije u rukama

Naručite fotografije online, brzo i jednostavno

CEWE fotografije – besprijekorna kvaliteta vodećeg na tržištu

Mnogi su navikli na velike ekrane i hard diskove na kojima pohranjuju i gledaju svoje najdraže fotografije, no unatoč tome većina ljudi i dalje voli držati fotografije u svojim rukama, pokazati ih prijateljima i rodbini. Ukrasite fotografijama svoju platnenu ploču, držače fotografija, okvire, stolove i druge predmete u svom domu. Na CEWE internetskim stranicama pomoću nekoliko klikova možete urediti i naručiti svoje fotografije. U roku od nekoliko dana vaše će CEWE fotografije dostaviti kurir ili ćete ih moći preuzeti u poslovnicama naših partnera.

Nudimo više mogućnosti naručivanja i izradu fotografija:

CEWE fotografije čuvaju odličnu vjerodostojnost boja i osiguravaju očuvanje prirodnih kontrasta na fotografiji. Fotografije se tiskaju na kvalitetan Fujifilm fotopapir koji jamči dugotrajnost i kvalitetu proizvoda. Možete birati između dvije vrste fotopapira: standardni fotopapir i premium fotopapir. Na premium fotopapiru boje su još izraženije i čine fotografiju živom. Fotografije možete naručiti s bijelim rubovima ili rubovima u različitim bojama. Pri narudžbi možete birati između klasične i originalne veličine fotografije. Originalna veličina: izrađuje se cijela snimljena fotografija, ali ako je rezolucija fotografija različita i kvaliteta izrađenih fotografija može biti različita. Ako odaberete klasični format fotografije 2:3, veličina izrađenih fotografija će biti jednaka, ali moguće je da dijelovi snimljene fotografije budu odrezani.

Fotografije možete naručiti u sljedećim formatima; klasični ili originalni:
* 9×13 cm / veličina 9 * 10×15 cm / veličina 10
* 11×17 cm / veličina 11
* 13×18 cm / veličina 13.