CEWE Fotosvijet aplikacija Naručite brzo i jednostavno
Praćenje narudžbe
Lokacije foto kioska
Korisnička podrška
01/3445401

GČesto postavljana pitanja

Sastavili smo popis najčešćih pitanja kupaca. Nadamo se da ćete pronaći odgovor na svoje pitanje!

Moj korisnički račun

Proces naručivanja & Uređivanje

Dostava & Postupanje s pritužbama

Proizvodi, cijene i rokovi isporuke

Ostala pitanja

Moj korisnički račun

U tom će vam slučaju pomoći naša funkcija "Zaboravljena lozinka". Jednostavno kliknite gumb "Moj račun" pri dnu stranice. Otvorit će se nova stranica s napomenom "Ako ste zaboravili lozinku, kliknite ovdje". Sada kliknite na podebljanu riječ "ovdje". U sljedećem prozoru unesite e-mail adresu koju ste koristili prilikom registracije i kliknite gumb "Nova lozinka".

Zatim ćemo vam poslati automtičan e-mail sa svim dodatnim podacima. Ako poruka nije u vašoj pristigloj pošti u roku od nekoliko minuta, provjerite i spam mapu.

Kako biste se odjavili od primanja newslettera, prijavite se na svoj korisnički račun u gornjem desnom kutu naše web stranice. Ovdje u u odjeljku "E-mail obavijesti" možete promijeniti u bilo kojem trenutku prirodu obavijesti koje vam se mogu poslati.

Za kontaktiranje nas kliknite ovdje

Proces naručivanja & Uređivanje

Dostava & Postupanje s pritužbama

Proizvodi, cijene i rokovi isporuke

Ostala pitanja

ICC profili boja mogu se razlikovati od jednog stroja do drugog. Budući da tijekom izrade koristimo različite strojeve za ekspoziciju i ne zna se unaprijed na kojem će biti vaša narudžba izrađena, te profile boja ne uzimamo u obzir.

Podaci fotografija koji se prenose online pohranjuju se otprilike tri tjedna za obradu narudžbe, nakon čega se nepovratno brišu.

Vrijeme pohrane nam omogućuje da u slučaju reklamacije brzo ponovno pripremimo vašu narudžbu, bez potrebe da nam ponovno šaljete podatke.

Stojimo vam na raspolaganju! Nazovite nas!

Kontakt korisničke podrške: 01/344 5401, od ponedjeljka do nedjelje: 8:00 do 17:00