CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Fotopoklon > Foto šalice
Foto šalice
FOTO ŠALICE

FOTO ŠALICE

Za najljepši početak dana!

Uz foto šalicu svaki dan započinje besprijekorno! S fantastičnim stilskim uzorcima učinite svoju šalicu još posebnijom. Visokokvalitetna keramička šalica dostupna je za ljevake i dešnjake podjednako.

već od 69,90 kn*
EMAJLIRANA ŜALICA

EMAJLIRANA ŜALICA

Uživajte u jutarnjoj kavi iz posebne šalice koja odlično podnosi i vruće i hladne napitke!

Dizajnirajte svoju novu omiljenu vintage šalicu s fotografijom po želji.

već od 110,90 kn*
PANORAMSKA ŠALICA

PANORAMSKA ŠALICA

Najljepša fotografija u punom krugu!

Divite se Vašim najdražim fotografijama u 19x8 cm veličini! Zahvaljujući panoramskom obliku tiska fotografija je vidljiva iz svakog kuta!

već od 80,90 kn*
ŠALICA S OBOJENOM UNUTRAŠNJOSTI

ŠALICA S OBOJENOM UNUTRAŠNJOSTI

Za šareni početak dana!

Šalica s obojenom unutrašnjosti dostupna je i online u pet različitih boja. Pomoću fotoprograma s lakoćom izradite svoju šarenu šalicu s najdražom fotografijom.

već od 88,90 kn*
LATTE ŠALICA

LATTE ŠALICA

Neka dan krene najbolje!

Jedinstvena latte šalica- kao i sve šalice- izrađena je od visokokvalitetne keramike! Vaša najdraža fotografije potpuno obuhvaća prekrasnu bijelu površinu šalice pa je tako mogu koristiti i ljevaci i dešnjaci.

već od 110,90 kn*
MALA LATTE ŠALICA

MALA LATTE ŠALICA

Za jutarnju kavu!

Karta za trenutke pune događaja- 320 ml obujam i Vaša najdraža fotografija u panoramskom obliku! Izrada male latte šalice traje samo par trenutaka, ali doživljaj traje zauvijek jer Vaša najdraža fotografija krasi ovu šalicu.

već od 98,90 kn*
ČAROBNA ŠALICA

ČAROBNA ŠALICA

Idealan i zabavan poklon!

Zabava za sve generacije! Ulijte vruću tekućinu u šalicu i za otprilike jednu minutu saznat ćete zašto ovaj proizvod nazivamo čarobnim.

već od 89,90 kn*
PANORAMSKA ČAROBNA ŠALICA

PANORAMSKA ČAROBNA ŠALICA

Koja fotografija se skriva iza crnila?

Saznajte lako! Dovoljno je da u šalicu ulijete vruću tekućinu i tako panoramska će fotografija odmah postati vidljiva. Čim se ohladi, panoramska čarobna foto šalica ponovno se pretvara u naizgled crnu šalicu.

već od 107,90 kn*
PORCULANSKA ŠALICA

PORCULANSKA ŠALICA

Elegantan početak dana!

Za doručak, ručak, ili za večernji čaj. Porculanska šalica s najomiljenijom fotografijom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svojom originalnošću i kvalitetnim tiskom na sjajnom porculanskom materijalu je idealan dar za svaku prigodu.

već od 110,90 kn*
*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.