Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
muškarac drži CEWE FOTOKNJIGU svog posljednjeg godišnjeg odmora

INSPIRACIJA

Tri razloga zašto kreirati CEWE FOTOKNJIGU već danas

Zimski mjeseci polako se bliže kraju, vjesnici proljeća već su stigli, a s njima i vrijeme u prirodi, izleti, obiteljska i prijateljska druženja. Kada sudjelujete na ovakvim događajima, ne zaboravite zabilježiti prekrasne trenutke kako biste se mogli prisjećati lijepih uspomena i godinama kasnije.

1) Donosi radost

Proživite sretne trenutke koje ste proveli sa svojim najdražima. Uključite i svoju obitelj u izradu [CEWE FOTOKNJIGE][cp-cewe-fotoknjige]. Ukrasite stranice smiješnim anegdotama i šarenim clip artovima. U CEWE Fotosvijet programu pronaći ćete mnoštvo elegantnih isječaka pomoću kojih možete još bolje prenijeti raspoloženje trenutka. Među clip artovima možete pronaći i ukrasne elemente koji sadrže natpise slične kaligrafiji.

Savjet: ako planirate koristiti clip art, možete suziti izbor. Na primjer, naš omiljeni kaligrafski isječak možete pronaći pod karticama godišnjaka, obitelji i putovanja.

velika otvorena kvadratna fotoknjiga sa slikom šume i tipografijom

2) Najbolji način za dijeljenje uspomena

Veličinu i dizajn fotoknjige prepuštamo vama na izbor, krajnji rezultat je zagarantiran: CEWE FOTOKNJIGA najbolje je rješenje za dijeljenje vaših uspomena s dragim ljudima. Odlična ideja je prisjetiti se radosnih trenutaka skrivenih u CEWE FOTOKNJIZI na sljedećem susretu. Prelistajte zajedno sjećanja na protekle godine!

Savjet: Ako želite da fotografije stvarno ožive, a ne samo figurativno, onda vam CEWE FOTOKNJIGA može pomoći i u tome. Odaberite video koji vam se sviđa, a koji odgovara temi knjige - na primjer, onaj u vašoj zimskoj foto knjizi u kojem se vaše dijete prvi put sanjka - i učitajte ga putem CEWE Fotosvijet programa, kreirajući jedinstveni QR kod. Kada skenirate ovaj kod kamerom pametnog telefona, moći ćete reproducirati video.

majka i sin listaju svoju fotoknjigu

3) Vaše uspomene zauvijek ostaju s vama

CEWE FOTOKNJIGA izvrsna je prilika da svoje uspomene zauvijek zadržite uz sebe i osvrnete se na njih u bilo kojem trenutku. Knjiga puna iskustava koja je savršen dar za vašu obitelj i prijatelje. Sačuvajte za svoje najdraže trenutke koje ste zajedno proživjeli. Ako nemate konkretnu ideju o čemu napraviti fotoknjigu, prisjetite se malih, radosnih trenutaka svakodnevice. Omiljeni obiteljski kolačić koji ste toliko puta zajedno pekli, omiljena društvena igra djece, zajednički izleti, školske proslave, bilo koji program koji su zajedno doživjeli. Složeni u godišnjak, čak i naizgled beznačajni trenuci svakodnevice postaju posebni. Bez fotografija, godinama kasnije, možda se ne biste ni sjećali koju je zabavnu društvenu igru ​​obitelj igrala zajedno.

Savjet: Možete dodati i tekstove u vašu fotoknjigu. Na primjer, ako želite snimiti omiljeni obiteljski vikend jelovnik, možete staviti fotografije na kojima zajedno kuhate na jednu stranicu, a na drugu zapisati recept. Tako će se godinama kasnije i vaša djeca sjećati i moći pripremati ta jela za svoju obitelj.

CEWE tim Vam želi puno zabave u kreiranju fotoknjige!

Fotoknjiga s fotografijama bebe za poklon za 21. rođendan

Želim primati novosti

Budite prvi koji će saznati naše novosti i popuste!

Više informacija

Pretplatom pristajete na naša pravila privatnosti koja možete pronaći na dnu ove stranice.

Samo još 1 klik

za uspješnu pretplatu na newsletter

Radi zaštite podataka uskoro ćete primiti poruku e-pošte za potvrdu.

Kliknite poveznicu za potvrdu u poruci e-pošte i aktivirajte besplatnu pretplatu na newsletter.

Naravno, možete se bilo kada odjaviti iz newslettera.

Žao nam je

Nešto je pošlo po zlu

Nažalost vas ne možemo prijaviti za newsletter, pokušajte ponovo kasnije.