Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Kreativni savjeti

Pravo umjetničko djelo: Vaše fotoknjige kao dekorativna zidna galerija

Izaziva emocije, priča priču, čini vas znatiželjnim: naslovnica ostavlja prvi dojam na osobu, a to vrijedi i za CEWE FOTOKNJIGU. Putovanje puno lijepih uspomena počinje naslovnom stranicom i često oduzima puno vremena za dizajn.

Iz tog razloga, bila bi šteta da među ostalim knjigama u ormaru vidite samo uski hrbat fotoknjiga. S trakom za slike možete estetski postaviti svoje uspomene jednu pored druge i koristiti ih kao ukrasni element. Zajedno s malim kukicama za vrata, možete istaknuti fotoknjige koje ste sami kreirali - i stvoriti galerijski zid pun vaših posebnih fotografija.

Koristite kukice kao ekskluzivne držače za knjige

Neki ljudi imaju diplome, prefesije i svjedodžbe na svojim zidovima - vi možete skupljati ne samo to, već i naslovnice fotoknjiga! To znači najljepše naslovnice fotoknjiga koje sami kreirate. Bilo da se nalaze u dnevnoj sobi, kućnom uredu, hodniku ili negdje drugdje, vaše će fotoknjige privlačiti pažnju ako ih poredate na stalke za slike i stavite najdojmljivije primjerke na kuke. Tako se naslovnice doslovno "ističu". Za to su posebno prikladne fotknjige s fotografijama s odmora, ali odličan izbor može biti i godišnja fotoknjiga.

CEWE FOTOKNJIGU drže dvije kukice pričvršćene za elegantnu šipku za knjige.
Potrebne su samo dvije kukice kako bi CEWE FOTOKNJIGA bila u fokusu.
Kreiranje CEWE FOTOKNJIGE

Duo za četiri kraja

Čini se kao puno truda? Naprotiv: ovaj kreativni savjet možete brzo realizirati. Sve što vam treba je šipka za slike, vaše najljepše fotoknjige i po dvije kukice. Pripazite da kukice nisu niti zaobljene niti preuske i da ima dovoljno mjesta za postavljanje CEWE FOTOKNJIGE. Zbog toga su posebno prikladne obrubljene kukice neutralne boje koje se obično pričvršćuju iznad okvira vrata.

Fotografije u nizu: bolje više nego manje

Ako već imate okvir za sliku na zidu, jednostavno pričvrstite kukice sa širom stranom preko prednjeg ruba. Vaša će galerija biti posebno lijepa ako na jedan zid pričvrstite dvije ili tri trake – ovisno o prostoru unutar četiri zida. Na njih postavite slikovnice, romane ili fotoknjige. Istaknite svoju omiljenu fotoknjigu.

Prikazani su naslovi različitih fotoknjiga s različitih putovanja i dugih odmora.
Galerija za sanjarenje: fotoknjige o gradovima koje smo posjetili i odmorima bude želju za putovanjem.

Favoriti imaju svoje mjesto u prvom redu

Ako kombinirate više traka sa slikama, najbolje je rasporediti istaknute dijelove kako biste razbili cjelokupni izgled. Možete posložiti fotoknjige prošlih putovanja jednu na drugu, ispod i jednu pored druge kako biste stvorili galeriju koja na prvi pogled prikazuje mjesta koja ste posjetili i poziva vas na prisjećanje. U isto vrijeme stvaraju prekrasan osjećaj putovanja, čak i ako se samo opuštate na kauču. Ova prekrasna kolekcija budi želju da se upustite u nove avanture i vidite što više svijeta.

Dekoracija i biljke čine pogled ugodnijim. "Uradi sam" remek-djelo je gotovo! Nadamo se da ćete uživati ​​u izradi i da će vas veseliti.

Zabavite se kreirajući!

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija