Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Na komodi stoji foto adventski kalendar. Naslovnica prikazuje ženu i muškarca u zimskoj odjeći. Žena grli muškarca. Neki su prozočići adventskog kalendara otvoreni i otkrivaju Ferrero čokolade. Lijepe riječi mogu se vidjeti na unutarnjoj strani prozorčića. Uz kalendar su božićni ukrasi i svijeća.

Kreativni savjeti

Adventski foto kalendar s lijepim porukama i iznenađenjima

Fenomenalna ideja za emotivni predbožićni period: Kako napraviti 24 unikatna adventska izloga i odgovarajuću poruku za svoje najdraže?

Adventski kalendar s fotografijom kreiramo s najdražom fotografijom na prednjoj strani, a voljenu osobu unutra čekaju ukusne Ferrero čokolade i druge osobne poruke. Kako je to moguće? U CEWE Fotosvijet foto programu možete zasebno kreirati i 24 unutarnje dekoracije prozorčića. Upotrijebite naš božićni dizajn predložak s uzorcima koje možete preuzeti ovdje i instalirati na vaše računalo. Drugo rješenje je da jednostavno kreirate osobne bonove, lijepe riječi i slike prema vlastitoj zamisli, na primjer kreirane direktno na našoj web stranici.

Izradite svoj adventski foto kalendar.
Na unutarnjoj strani otvorenog prozorčića nalaze se riječi "Kad razgovaramo, zaboravim na vrijeme". Ispod je clip art imele. Iza prozorčića adventskog kalendara nalazi se Ferrero Rocher kuglica.

Svaki dan postoji razlog za ljubav

Želite li svom partneru priuštiti dvostruko zadovoljstvo svaki dan u prosincu? Stavite ljubavne poruke i male poklon bonove na prozorčić kalendara. Trebate inspiraciju? Razmislite o tome što vam se najviše sviđa kod primatelja i pokušajte izraziti emocije u nekoliko riječi. Što osobnije, to bolje!

S unutarnje strane otvorenih vratašca adventskog kalendara nalazi se tekst "Poklon bon za doručak u krevetu". Tu je i šalica s božićnim ukrasima kao dizajnerski element na vratima iza koje se nalazi Raffaello slatkiš.

Poklonite lijepe trenutke dvoje ljudi

Kojim poklon bonovima biste voljeli iznenaditi voljenu osobu? S ukupno 24 prozorčića za popuniti, pokloni mogu biti razne simpatične sitnice, poput bona za doručak u krevetu, masaže ili večere uz svijeće kod kuće. Najlakši način je odabrati aktivnosti koje biste mogli zajedno raditi u bliskoj budućnosti.

Na unutarnjoj strani jednog od otvorenih prozora adventskog kalendara može se pročitati sljedeći natpis: "Volim te". Do njega se vide dva mala srca. Iza prozora kalendara nalazi se Ferrero čokoladica.

Ukusne čokolade sa lijepim riječima

Naši A4 foto adventski kalendari puni su slatkiša, iza svakog prozorčića je Ferrero čokolada, Ferrero Rocher ili Raffaello. Kalendar postaje još slađi zahvaljujući malim porukama na unutarnjoj strani prozorčića. To može biti, na primjer, jednostavno "Volim te" ukrašeno malim srcem. Savjet: U prozorčićima ima dovoljno mjesta za tri ili četiri riječi.

S unutarnje strane prozorčića otvorenog adventskog kalendara nalazi se božićni crtež s dvije svijeće, tri božićne kuglice i grančicom bora. Pored njega, u kalendaru, je Ferrero čokoladni štapić.

Budite različiti

Osim intimnih riječi i bonova, naš predložak adventskog kalendara sadrži i svečane slike koje odgovaraju veličini prozorčića. Ako želite, među clip art-ovima u programu i CEWE Fotosvijet online uređivaču možete pronaći i mnoge druge simbole i slike koje možete filtrirati prema kategoriji "Božić" i potom postaviti na unutarnje strane prozorčića. Također možete koristiti male, osobne fotografije kao podlogu.

Na unutarnjoj strani prozora otvorenog adventskog kalendara nalazi se natpis ukrašen srcem "Tvoj zagrljaj je najbolji lijek". Do njega je Raffaello.

Čarolija iznenađenja

Kada dizajkreirate nirate naš adventski kalendar, pobrinite se da su čestitke, bonovi i slike iza prozorčića raznoliki, kako biste stvorili uistinu osoban i uzbudljiv adventski kalendar. Tako da vaši voljeni mogu svaki dan otkriti nešto novo iza brojeva. 24 Ferrero slatkiša savršeno su raspoređeni u kalendaru.

Priuštite svojim voljenima održivo iznenađenje

Dvije ruke otvaraju prozorčić foto adventskog kalendara. Na kalendaru su žena i muškarac u zimskoj odjeći. Žena grli muškarca. Ruke iznose Raffaello kroz prozorčić. Unutar izloga nalaze se jedinstveni poklon -bonovi i intimne poruke.
Unutarnja mjehurasta folija u adventskom kalendaru izrađena je od 100% biorazgradivog materijala.

Potiče sreću i istovremeno štiti okoliš: koristimo papir s FSC® certifikatom za naš [adventski kalendar punjen slatkišima][cp-gifts:advent-calendar]. Unutrašnjost je izrađena od 100% biorazgradivog materijala. Stoga je adventski kalendar s fotografijama ne samo prekrasno iznenađenje, već je i iznimno ekološki prihvatljiv.