Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
cops5_CFB_Moments-1_mi.jpg

Savjeti za uređivanje

Hello 2024., zbogom 2023. - Izrada godišnje fotoknjige godine korak po korak

Izradite godišnjak koristeći naše predloške

Prošlo je dvanaest mjeseci punih lijepih trenutaka, smijeha i obiteljskih doživljaja. Ovih dvanaest mjeseci bili su tako posebni jer su bili ispunjeni vašim iskustvima. Pozivamo vas da se osvrnemo unatrag, da zajedno završimo novu godinu na lijep i kreativan način. Pružit ćemo vam malu pomoć kako napraviti poseban godišnjak vaših omiljenih trenutaka u 2023.

Izradite vlastitu personaliziranu godišnju fotoknjigu:

Kreiraj

Za dizajn CEWE FOTOKNJIGE koristite Fotosvijet program koji se može preuzeti ili online uređivač na našoj web stranici. Ako ne želite raditi na stolnom računalu, možete uređivati ​​i na telefonu ili tabletu. CEWE Foto aplikaciju možete pronaći u App Storeu ili Play Storeu.

Ispunite stranice svojim najljepšim uspomenama

Odaberite format fotoknjige, vrstu papira i naslovnicu. Nakon toga u predlošcima odaberite predložak naziva „Our Yearbook“ (ljetopis). U ovom predlošku ne samo da možete označiti mjesece, već možete i ukrasiti svoju fotoknjigu lijepim porukama i rođendanskim željama. Nakon što odaberete predložak, sljedeći korak je dodavanje fotografija. Pritisnite gumb "Fotografije" i učitajte odgovarajuće fotografije sa svog uređaja.

Savjet: odaberite fotografije koje želite prikazati u godišnjaku unaprijed u mapi stvorenoj za tu svrhu. Na taj način možete odmah pronaći odabrane fotografije i još brže izraditi svoju CEWE FOTOKNJIGU. Kako bi fotoknjiga bila što elegantnija, sortirajte fotografije mjesec po mjesec, sezonu po sezonu, jer predložak također slijedi ovu shemu.

Ne postoje dvije iste fotoknjige

CEWE FOTOKNJIGE razlikuju se ne samo po brojnim pričama i fotografijama koje sadrže, već i po jedinstvenim mogućnostima uređivanja koje je moguće dodatno prilagoditi. Već odabrani predložak možete dodatno ukrasiti clip art-ovima i tekstovima. Proljetnim fotografijama možete dodati cvijeće, jesenskim lišće, a avione fotografijama s odmora.

Savjet: Također možete pretraživati ​​među clip art-ovima ili suziti izbor onih koje bi program trebao prikazati. Na primjer, ako tražite clip art s proljetnom tematikom, odaberite clip art"Uskrs" ili "cvijeće". Ako na stranici želite prikazati tekući mjesec, nazive mjeseci možete pronaći i klikom na clip art-ove ispod oznake "Yearbook".

Korištenje predloška godišnje fotoknjige "Moments".

CEWE FOTOKNJIGA leži na sivom kauču. Na naslovnici je fotografija obitelji i naslov "Moments 2023". Lijevo je stol sa šalicama čaja i biljkom.

Izrada unificirane fotoknjige

Nakon odabira formata i odgovarajuće naslovnice u CEWE Fotosvijet programu, odlučite s kojim predloškom fotoknjige želite raditi. U našem primjeru koristili smo tvrdi uvez velikog formata i predložak knjige "Our Year". Zahvaljujući tvrdom uvezu, možete istaknuti natpis na koricama.

Na sivom kauču leži otvorena CEWE FOTOKNJIGA s nekoliko fotografija jedne obitelji i riječju "proljeće" unutra. Lijevo je stol sa šalicama za čaj i biljkom.

Vodite se godišnjim dobima

Najprikladnije je da se fotografije u godišnjaku nižu jedna za drugom po godišnjim dobima. Alternativno, umjesto da sve stranice popunite fotografijama, možete dodati područja u boji za godišnja doba. Da biste to učinili, odaberite jednobojni pravokutnik u clip art-ovima u kategoriji "Oblici" i povucite ga na željeno mjesto u fotoknjizi. Kliknite na clip art čiju boju možete promijeniti u izborniku.

Na sivom kauču leži otvorena CEWE FOTOKNJIGA s nekoliko fotografija jedne obitelji i riječju "ljeto" unutra. Lijevo je stol sa šalicama za čaj i biljkom.

Šarene teme

Umjesto popunjavanja svih stranica fotografijama, možete uključiti i područja u boji kao ukrasne elemente. Da biste to učinili, odaberite jednobojni pravokutnik iz clipa art-a kategorije "ostalo" i povucite ga na željeno mjesto u fotoknjizi. Možete urediti boju clip art-a u izborniku Uredi clip art na desnoj strani zaslona. Klikom na padajući izbornik možete odabrati boju koja odgovara fotografijama.

Na sivom kauču leži otvorena CEWE FOTOKNJIGA s nekoliko fotografija jedne obitelji i riječju "jesen" unutra. Lijevo je stol sa šalicama za čaj i biljkom.

U skladu s bojama

Parovi stranica fotoknjige izgledaju posebno skladno ako je stil fotografija sličan. Desnim klikom na zalijepljene fotografije otvorit će vam se izbornik u kojem ćete pronaći funkciju "traži slične slike". Ova funkcija CEWE Fotosvijet programa može pronaći fotografije koje se stilski najviše slažu. Ukrašena clip art-ovima sličnim bojama fotografija, fotoknjiga će biti još ujednačenija i čišća. Za jesenske fotografije možete odabrati smeđe lišće, a za zimske zlatne ukrase.

Na sivom kauču leži otvorena CEWE FOTOKNJIGA s nekoliko fotografija jedne obitelji i riječju "zima" unutra. Lijevo je stol sa šalicama za čaj i biljkom.

Nova perspektiva

Koristite teme za svoj godišnjak koje odražavaju trenutke koji vas čine sretnima i pomiješajte portretne fotografije sa širokokutnim fotografijama kako biste prikazali različite perspektive. Ako želite promijeniti izgled stranice, to možete učiniti klikom na kut predviđenog mjesta. Možete koristiti strelice za pomicanje lokacije fotografije (predviđeno mjesto) i promjenu veličine.

Zgodno i brzo rješenje s bilo kojeg mjesta:

Ako uređivanje oduzima više vremena, a ne želite uređivati ​​cijeli godišnjak odjednom, imate mogućnost spremiti ga tijekom procesa i kasnije nastaviti tamo gdje ste stali. Ako želite, svojoj fotoknjizi u bilo kojem trenutku možete dodati dodatne stranice i time proširiti njezin sadržaj. Također možete koristiti online editor na našoj web stranici. Ovdje također možete spremiti svoju fotoknjigu, čak i nastaviti s uređivanjem s drugog uređaja. Ako odaberete ovu metodu, također ćete imati pristup svim predlošcima fotoknjiga i clip art-ovima, baš kao u desktop CEWE Fotosvijet programu.

Žena u svijetloj odjeći sjedi na svjetlosivoj sofi sa svojim laptopom. Ispred njega je stol s biljkama i svijećama. Na laptopu možete vidjeti online editor sa slikama dviju obitelji.
Svoj godišnjak možete jednostavno i praktično dizajnirati i putem web stranice.

Rođendani, vjenčanja, krstitke, prvi dan u školi, matura, kraj godine, praznici i Božić. Bilo je toliko prekrasnih trenutaka u 2023. i još puno toga koje nas čeka u 2024. Uredite sada svoj godišnjak od prošle godine i počnite skupljati fotografije za sljedeću godinu. CEWE tim želi vam puno zabave u uređivanju godišnje fotoknjige i nadamo se da ćete ove godine uspjeti zabilježiti barem onoliko lijepih trenutaka koliko i 2023. godine.