Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Na stolu je knjiga vjenčanih gostiju s kutijom dizajniranom baš za nju. Na naslovnici je fotografija mladenaca. Listovi sa stickerima s fotografijama priloženi su uz knjigu. U pozadini je prekrasan cvjetni ukras.

Kreativni savjeti

Uspomene na veliki dan u CEWE FOTOKNJIZI

Vjenčanje je jedan od najljepših dana u životu para. Poklonite vječnu uspomenu, kreirajte personaliziranu knjigu gostiju

Želite li mladencima pokloniti zbilja osobni poklon koji će ih kao uspomena pratiti kroz cijeli zajednički život? Napravite jedinstvenu knjigu gostiju. Kako? Kreirajte knjigu po svojoj ideji, a zatim je učinite jedinstvenom pomoću personaliziranih poruka. Gotovu knjigu gostiju ponesite sa sobom na veliki dan i zamolite goste da u nju upišu dobre želje i misli. Kvadratna XL CEWE FOTOKNJIGA, 30 x 30 cm, 202 stranice nudi dovoljno prostora da svi članovi obitelji i prijatelji zapišu najljepše želje za mladence, čak i na dvije stranice. Za još elegantniji dojam moguće je naručiti futrolu i poklon kutiju za knjigu gostiju. Također možete [preuzeti] (https://cs.photoprintit.com/images/hu_HU/cewe/Nalepke_za_knjigo_gostov.zip) gotove stickere s kratkim, zanimljivim porukama za fotoknjigu s još veselijim sadržajem.

Dirljiva uspomena s vjenčanja

Gost stavlja fotoknjigu iz ukrasne kutije na stol. Na koricama piše "knjiga gostiju". Za knjigu su izrađene i ukrasne naljepnice koje gosti mogu lijepiti.
Iznenađenje je spremno: jedinstvena knjiga dojmova s elegantnom poklon kutijom i puno lijepih misli.
Kreirajte svoju CEWE FOTOKNJIGU.

Kako bi knjiga gostiju bila doista uzbudljiv i poseban poklon, trebali biste je tajiti od mladenaca. Na dan vjenčanja, u partnerstvu s drugim uzvanikom, suptilno uključite goste u svoju ideju i skupljajte poruke od stola do stola. Mladencima će donijeti veliku radost kada prime poklon i pročitaju mnoge iskrene misli i lijepe riječi. To će sigurno biti dirljivo iznenađenje, vječna uspomena koja će se rado vaditi s police godinama kasnije i prevrtati iznova i iznova. Prisjećajući se i doživljavajući najljepši dan u životu.

Savjet: Sadržaj knjige prilagodite scenariju proslave, broju uzvanika ili dekoraciji. Evo male pomoći:

Za svakog gosta osmislite poseban par stranica, dekorirajte ga osobnom fotografijom kako bi vas osim pojedinačnih lijepih želja dočekalo i lijepo lice.

Savjet za uređivanje stranica knjige gostiju

Klasičan dvostrani izgled: fotografija osobe, para ili obitelji nalazi se na lijevoj strani. Da biste to učinili, nabavite nekoliko zajedničkih fotografija od gostiju unaprijed ili snimite fotografije na vjenčanju instant fotoaparatom i zalijepite ih u knjigu. Desna strana knjige pruža dovoljno prostora za čestitanje ili pozdrav članu obitelji ili prijatelju na slici.

Djeca su majstori kreativnosti. Dizajnirajte zasebno sučelje i za njih, obojite jednu stranicu fotografijama, a drugu ostavite praznom. Knjizi dodajte bojice i pribor kako bi stvaranje bilo još ugodnije.

Poruke mališana

Djeca su jedinstvene boje svadbenih slavlja. Ako je među gostima više djece, planirajte i za njih nekoliko stranica u knjizi kako bi mogli izraziti svoje kreativne misli. Vidjet ćete, uz pomoć bojica i smiješnih naljepnica, iznenađenje za mladence učinit ćete zaista jedinstvenim.

Jedna strana knjige dojmova ukrašena je prekrasnim citatom, a druga strana pruža mjesto za osobnu poruku. Ne zaboravite pripremiti olovku i pričvrsne elemente za knjigu.

Klasični citati

"Neka ti se svi snovi ostvare" - takve klasične poruke uvijek imaju mjesto u dobrim željama. Neki gosti svoju poruku vole začiniti poznatim citatima. Prilikom uređivanja knjige možete unaprijed planirati stickere citata kako biste inspirirali svoje goste prilikom ispunjavanja.

Sticker koji se može staviti u knjigu bit će favorit gostima. Stickeri s fotografijama daju poklonu stvarno živopisan izgled. Pripremite nekoliko verzija unaprijed.

Inspirativni stickeri

Neki gosti će možda trebati malo inspiracije za sadržaj teksta. Naši stickeri pomažu u tome. Misli poput "Ovo vam želimo", "Savjeti za dug brak" ili "Najljepši trenutak današnjeg dana" osim što knjigu gostiju čine šarenijom, daju vam i ideje za pisanje poruka i lijepih želja. Preuzmi

Krupni plan naslovnice knjige gostiju s fotografijom mladog para. Knjiga je elegantna s cvjetnim dizajnom vjenčanja i sjajnim efektima na bijeloj pozadini.

Učinite svoj veliki dan još savršenijim

Za dizajn unutarnjih stranica i naslovnice mogu se implementirati bezbrojne ideje. Ukrasite svoju CEWE FOTOKNJIGU cvjetnim uzorcima i sjajnim efektima. Ovaj elegantni izgled savršen je za svaku fotoknjigu vjenčanja.

Postoji toliko načina za slanje dobrih želja mladencima - također u obliku poklona: zabilježite najljepše misli gostiju sa svadbe u posebnu knjigu gostiju

Gost upisuje svoje želje u knjigu. Naljepnice čine stranice još šarenijim i originalnijim.
Gost na vjenčanju upisuje svoje dobre želje u knjigu gostiju. U knjizi su već neke čestitke i foto naljepnice.

Kreirajte svoju knjigu gostiju s CEWE Fotosvijet programom, u CEWE Fotosvijet aplikaciji ili jednostavno s online uređivačem. Jeste li zamislili šareniji ili više minimalistički stil? Planirate li više malih ili manje većih fotografija za stranice? Koju god ideju odabrali, sve ih možete implementirati s našim uređivačem. Unaprijed planirajte strukturu knjige gostiju, pregledajte popis gostiju i prema tome prilagodite broj praznih i duplih stranica. Na ovaj način svaki gost i svaki gostujući par mogu lako pronaći mjesto gdje trebaju zabilježiti svoje lijepe misli. Uz knjigu, sve što trebate su olovke, stickeri koji će vam pomoći u ispunjavanju i, ako želite, alati za izradu kao što su ljepljiva traka i škare sa zaštitom za malu djecu.

Knjiga puna ljubavi

Kada je posljednja stranica ispunjena, posljednje dobre želje poslane i posljednja foto naljepnica zalijepljena, knjiga je gotova. Poklon koji je napravljen s ljubavlju i nosi najljepše misli gostiju kao trajnu uspomenu. Čuvajući ih zauvijek za mladence.

CEWE tim se nada da će poklon donijeti jednako toliko radosti kao i pripreme za njega.

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija