Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Uvez CEWE Fotoknjige obrađen u stilu  "2021".

Savjeti za uređivanje, prijedlozi dizajna

Dizajnirajte svoju godišnju fotoknjigu za 2021. sa stilom

Upotrijebite naše nove stilove kako biste izradili svoju fotoknjigu - sa sofisticiranim uvezom i vašim osobnim motivima sreće, stilski raspoređenima od stranice do stranice.

Svaka godina ima svoje posebne trenutke. Pregledajte ih pomoću svojih najljepših fotografija i stvorite visokokvalitetnu CEWE FOTOKNJIGU za nekoliko sekundi. Koristite stilove CEWE Fotosvijet programa, koji su dostupni u različitim dizajnima kako biste osigurali dosljedan dizajn uveza i unutarnjih stranica.

Možete fleksibilno primijeniti različite stilove na pojedina područja ili ih čak miješati. U našoj video uputi u nastavku pokazat ćemo vam korak po korak kako to funkcionira u praksi. Naravno, možete prilagoditi svaku stranicu fotoknjige po svojoj želji i učiniti je još osobnijom, na primjer, clip-artovime i natpisima.

Sada ćete pronaći 4 nova stila za kreiranje godišnje fotoknjige za 2021. u CEWE Fotosvijet programu! Inače: stilove možete koristiti i prilikom uređivanja svoje CEWE FOTOKNJIGE pomoću CEWE mobilne aplikacije, jer su tri ovdje predstavljena stila, dostupna i u aplikaciji.

Novi stilovi godišnje fotoknjige

Uvez CEWE Fotoknjige dizajnirane u stilu „2021"

Godina u pozadini

Njegov naziv otkriva sve o predlošku "2021". Na gornjem izrezu fotografije na uvezu stanu sva četiri broja, a fotografiju možete premjestiti u predivđeno mjesto kako bi savršeno odgovarala vašim idejama.

Uvez CEWE Fotoknjige dizajnirane u stilu „Our family 2021"

Četiri godišnja doba, četiri motiva

Na temelju dizajna predloška „Our Family 2021“ na uvez možete postaviti četiri fotografije, kao što su proljeće, ljeto, jesen i zima. No, naravno, zamislive su i druge tematske podjele. Na primjer, što kažete na ljude, životinje, hobije i prirodu? Ovaj stil je također dostupan u CEWE Fotosvijet aplikaciji. Dizajniranje CEWE FOTOKNJIGE s pametnog telefona također je "mačji kašalj".

Uvez CEWE Fotoknjige kreiran u stilu „2021 light"

Vaši omiljeni motivi u svoj svojoj raskoši

U predlošku "2021 light" godina je diskretno prikazana na velikoj naslovnoj slici. Savjet: Istaknite tanki font elegantnim sjajnim efektima.

Naslovnica godišnje fotoknjige dizajnirana u stilu „Our 2021".

Puno sretnih trenutaka

Uz stil kreiran za 2021., ne morate se nužno odlučiti za naslovnu fotografiju, jer svoje najljepše fotografije možete rasporediti na nekoliko malih pločica zahvaljujući svestranom predlošku.

Unutrašnjost CEWE Fotoknjige kreirana u stilu "Our 2021"

Predivan stil

Svaki stil pokriva stranice s ujednačenim izgledom. Na primjer, pod nazivom "Our 2021", ima široku marginu i skladno slaže fotografije u sredini.

Uvez CEWE FOTOKNJIGE sa sjajnim efektima

Budući da je sjajni efekt odličan spoj za nove stilove godišnje fotoknjige, dobro je na početku odabrati tvrdi uvez kako biste mogli istaknuti pojedine elemente i tekst s klasičnim, srebrnim, zlatnim, ili ružičasto-zlatim efektom. Funkcionira vrlo jednostavno: kada povučete stil na korice CEWE FOTOKNJIGE, otvara se skočni prozor u kojem možete odabrati efekt koji vam se sviđa. Možete uključiti i isključiti sjajni efekt u bilo kojem trenutku u izborniku "Sjajni efekt" na vrhu programa.

Video: Jednostavno koristite predloške za godišnju fotoknjigu

Odabir i primjena pravog dizajna

U CEWE Fotosvijet programu, kliknite "Predlošci knjiga" u izborniku dizajna na lijevoj strani, a zatim pomoću padajućeg izbornika filtrirajte predloške za kategoriju "Godišnja fotoknjiga". Možete preuzeti niz dodatnih besplatnih predložaka klikom na gumb "Otkrijte više sadržaja" ispod predložaka. Samo povucite predložak koji vam se sviđa u radni prostor.

Ako više volite unutarnje stranice drugog stila, jednostavno povucite odgovarajući dizajn na dno monitora, u redak za pregled stranica u fotoknjizi ili na stranicu koju ste upravo uredili. Isto vrijedi i za naslovnicu.

Podjela motiva u fotoknjizi

Svoje fotografije možete pronaći pod "Fotografije i video". Najbrži način za distribuciju motiva u fotoknjizi je da ih unaprijed organizirate u mape (kreiranje godišnje fotoknjige uvijek olakšava ako svoje fotografije razvrstate odmah nakon događaja).

Zatim povucite fotografije na predviđena mjesta i pomičite fotografije mišem tako da savršeno pristaju u odjeljku slika. Ovako godišnju fotoknjigu možete stranicu po stranicu ispuniti jedinstvenim sretnim trenucima iz 2021.g.

Zanima vas mogućnost uzbudljivo jednostavnog dizajna za fotoknjige?

Otvorena dvostruka stranica fotoknjige koja je uređena u Youdiful uređivaču.
S našim predlošcima knjiga možete dobiti potpuno dizajnirane knjige

Želite više od dizajnerske naslovnice i elegantnih stranica? Trebate isprobati naše predloške knjiga, koji su dostupni i u CEWE Fotosvijet programu i u online uređivaču. Nakon što povučete odabrani predložak u radnom prostoru u projekt fotoknjige koji stvarate, svaka stranica automatski preuzima clip-artove, fontove, pozadine i izglede u predlošku. Bilo da se radi o vjenčanju, bebi ili putovanju - na padajućem izborniku pronaći ćete predloške za mnoge različite teme. Više planova možete pronaći klikom na gumb "Preuzmi više". Nakon što odaberete predložak, sve što trebate učiniti je ispuniti ga sa svojim fotografijama.

Fotoknjiga asistent - Digitalni asistent

U svakom slučaju, najbrži način za izradu fotoknjige je da zatražite pomoć našeg asistenta. Nakon što odredite format, korice i vrstu papira, odaberite opciju dizajna "Napravite prijedlogl" u CEWE Fotosvijet programu. Zatim odredite stil koji vam se sviđa. U sljedećem koraku, asistent će magično distribuirati vaše fotografije na stranicama fotoknjige. Možete prilagoditi prijedlog ako želite tako da promijenite fotografije, promijenite, dodate ili izbrišete dizajn elemente.

Uživajte u isprobavanju!

CEWE FOTOKNJIGA: radost podijeljena s našim najmilijima dvostruka je radost

Ovako započnite sljedeći emotivni projekt.