Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Bijeli stol s drvenim elementima, iznad njega kreativni kalendar s crno-bijelim fotografijama na mint zelenom zidu.

Savjeti za uređivanje, prijedlozi dizajna

Foto kalendar s clip art-ovima - lagano i elegantno tijekom cijele godine

Susret pastelnog i crno-bijelog: Ovako možete kreirati svoj jedinstveni fotokalendar ukrašen mekim efektima boja i clip art-ovima koji će unijeti svježinu u vaš dom.

Uz foto kalendar možete čuvati prekrasne uspomene od siječnja do prosinca i uređivati ​​ih prema svojoj viziji - do posljednjeg detalja. Najbolji način za kreiranje je CEWE Fotosvijet foto program, koji možete besplatno preuzeti i instalirati na svoje računalo. Jedan od najpopularnijih, modernih stilova je kombinacija crno-bijele i suzdržanih pastelnih boja. Ova pastelna nijansa dočarava posebnu atmosferu: simbolizira lakoću, svježinu i bezvremensku eleganciju.

Kalendar sa zimskim crno-bijelim fotografijama i kružnim clip art-ovima u plavoj boji visi na menta zelenom zidu.

Okruglo i kvadratno

Plavi krugovi savršeno naglašavaju zimsko raspoloženje siječnja. Ako želite isprobati, filtrirajte clip-art u programu prema obliku i odaberite krug. Ako ste odabrali isječak, možete promijeniti njegovu boju u pastelnu nijansu u izborniku "Uredi" s desne strane.

Kalendar s fotografijom para i rubnim clip art-om u zelenoj boji visi na zidu.

Različite razine

Prozračni clip art poput obruba u našem primjeru može se nalaziti i iza kalendara. Međutim, provjerite je li boja dovoljno svijetla da su slova i brojevi i dalje vidljivi. Zatim desnom tipkom miša kliknite fotografiju ili clip art kako biste stavku pomaknuli naprijed ili natrag za jednu razinu, čime se kalendar slaže slojevito.

Kalendar s crno-bijelom fotografijom para i trokutastim clip art-om u pastelnim bojama visi na menta zelenom zidu.

Konture i prozirnost

Velike fotografije postaju još uzbudljivije s raznolikim clip art-ovima: postavite trokut na svoju fotografiju i obojite ga u ružičasto. U gornjem desnom dijelu izbornika pod točkom izbornika "Dekoracija/Dekoracija" postavite razinu prozirnosti. Dodajte više trokuta i miješajte ih na različite načine, koristeći svijetle i prozirne trokute.

Kalendar sa zimskim crno-bijelim fotografijama i kružnim clip art-ovima u plavoj boji visi na menta zelenom zidu.

Ljetne vibracije zahvaljujući saću

Pronađite šesterokut među clip art-ovima. Kao što pokazuje primjer, stvorite uzorak u području iznad svojih fotografija. Zatim desnom tipkom miša postavite motiv na prednji sloj. Dodajte više poluprozirnih šesterokuta u toploj nijansi poput koraljne ili žute.

Kalendar sa zimskom fotografijom para i točkastim clip art-om visi na zidu.

Kalendar u prvom planu

Stavite svijetle, crno-bijele fotografije na kalendar. Pokušajte s većim motivima i ostavite mjesta s obje strane za bijelu podstavu i plave rubove. Odaberite točke clip art-ova i rasporedite ih u različitim bojama i veličinama na obje strane kalendara - stvarajući efekt snježenja.

Jednostavno planiranje u CEWE Fotosvijet programu

Sve što vam treba za ovaj svježi kalendar pronaći ćete u CEWE Fotosvijet foto programu. Da biste to učinili, odaberite format Zidni kalendar A4 Panorama. U sljedećem koraku odaberite vrstu papira. Preporučujemo ekstra mat papir, koji je idealan za pastelne boje i pruža uzbudljiv efekt zahvaljujući svojoj, na dodir, konveksnoj površini. Kada vas program pita kako želite dizajnirati svoj kalendar, kliknite gumb "Dizajniraj kalendar". Tako možete planirati svoj kalendar mjesec za mjesecom.

Dizajnirajte jedinstveni predložak za svoj kalendar

Kreirate li još uvijek? Mi vam pomažemo: svoj jedinstveni kalendar možete profesionalno uređivati ​​uz pomoć različitih dizajn rasporeda. Možete koristiti i jedan od gotovih dizajna kalendara u CEWE Fotosvijet programu kako biste dizajnirali svoju jedinstvenu, personaliziranu verziju u samo nekoliko koraka. Zabavite se s uređivanjem!