Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Na stolu je foto jastuk, posuda za poklon bon s foto trakom i uokvirenim posterom.

Kreativni savjeti

Posebni fotopokloni za vjenčanje s prstohvatom začina

Personalizirane i kreativne ideje u kojima možete sakriti poklon za mladence

Što bi mogla biti želja mladog para osim da najljepši dan u svom životu učine nezaboravnim doživljajem s ljudima koje najviše vole. Što se tiče poklona, danas je tipično da gosti daju manje ili veće iznose za veliki dan ili medeni mjesec. Ako ne želite odabrati tradicionalno rješenje za koverte za svoj doprinos, prikupili smo tri inspirativne ideje za poklone koje je moguće jednostavno kreirati ​​pomoću CEWE Fotosvijet programa ili online, a koji će zasigurno biti trajne uspomene pune ljubavi.

Uobičajen poklon s jedinstvenom izvedbom

Na stolu je poster u izradi kao poklon, ukrašen papirnim avionima napravljenim od novčanica.
Doprinos medenom mjesecu. Jedinstvena i kreativna ideja za zajednički poklone od grupe prijatelja.

Želi li više ljudi sudjelovati u poklonu? Uokvireni Premium poster savršen je izbor za iznenađenje. Kreirajte veliki poster formata 30x45 cm s mjestom medenog mjeseca mladenaca. Što će sliku učiniti posebnom? Zajednička dekoracija. Na temelju savjeta za savijanje aviona od papira s interneta napravite avione od novčanica, a zatim ih pažljivo zalijepite na plakat. Krajnji rezultat je posebno dojmljiv i vrijedan vjenčani poklon koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice mladenaca. Učinite poster još šarenijim s jedinstvenim foto stickerima.

Poklon za zagrljaj

Foto jastučić ukrašen je mašnama i novčanicama. Jastuk sadrži fotografije para s riječima "Volim te zauvijek".
Kreativno i osobno: kreirajte foto jastuk s jedinstvenim porukama i ukrasite ga novčanicama kao poklon za vjenčanje.

Biste li odabrali osobni i praktični poklon? Premium jastuk osim što može biti lijep motiv u stanu, može i biti ukrašen i najljepšim trenucima mladenaca. Ostvarite svoju jedinstvenu ideju ili odaberite neki od naših dizajn-predložaka i vaše jedinstveno foto iznenađenje je spremno. Prilikom dizajniranja imate i mogućnost postavljanja malih tekstualnih poruka na jastuk. Učinite svoj poklon još elegantnijim, koristeći iglu i konac ili poklon traku za pričvršćivanje smotanih novčanica na foto jastuk.

Kreativna ideja s dobrim željama

Jedan od gostiju stavlja papirić s malim porukama u staklenku pored bonova. Nekoliko papira, vrpci i drugih potrepština za rukotvorine mogu se vidjeti na stolu u pozadini.
Jednostavno i iskreno: s trenutnim fotografijama i staklenkom možete dizajnirati jedinstveni poklon u nekoliko sekundi.

Naša foto dekoracija staklenke može biti savršen izbor ne samo za vjenčanja, već i za sve druge prilike. Izrađuje se brzo i jednostavno, a uz mala ulaganja možete napraviti zaista spektakularan i kreativan poklon. Sve što trebate je staklena posuda s kopčom i foto traka sa slikama prikladnim za tu priliku, koje možete urediti i izraditi u nekoliko minuta na jednom od CEWE foto kioska. U slučaju vjenčanog poklona, najljepše trenutke mladenaca sakupite na foto traci i njome ukrasite bočicu. Također možete ispuniti unutrašnjost staklenke osobnim poklonom ili unutra staviti novac ili poklon bonove.

Ugodno planiranje i nezaboravan trenutak prilikom darivanja želi vam CEWE tim.

Inspiracije - ideje za poklone

Korištenje vlastitih fotografija