Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Dokumentirajte svoju obiteljsku povijest u CEWE FOTOKNJIZI

Inspiracija za fotoknjigu

Dokumentirajte svoju obiteljsku povijest u CEWE FOTOKNJIZI

Sviđa nam se ideja o obiteljskom naslijeđu - bilo da se radi o nakitu, komadu namještaja, kolekciji ploča ili čak odjevnom predmetu, imati nešto za prenošenje s generacije na generaciju vrlo je posebno. Međutim, ništa ne priča priču kao fotografija, a još bolje od kutije pune fotografija je obiteljska fotoknjiga.

Slika fotoknjige obiteljskog stabla iz bliza

U čemu se obiteljska fotoknjiga razlikuje od kutije s fotografijama?

Živeći u digitalno fokusiranom svijetu, lako je slikati fotografiju u trenutku, a zatim brzo sve zaboraviti. Umjesto da uspomene držite skrivenim na vašim uređajima, zašto ih ne biste oživjeli u obiteljskoj CEWE FOTOKNJIZI? Ona može ispričati priče o trenucima koje nikada ne želite zaboraviti i mogu se ponavljati uvijek iznova.

Obiteljske fotoknjige savršen su način da okupite ljude koje najviše volite – ne samo u gledanju fotografija, već i tako što ćete potaknuti svoje voljene da ispričaju svoje priče koje će također biti uključene.

mala djeca koja gledaju obiteljsku fotoknjigu

Ispričajte čarobne priče kako su se vaši djed i baka upoznali. Uz stranice popunjene fotografijama, možete dodati i mjesta na koja su išli na spojeve. Neka vaša braća i sestre zajedno podijele zabavne priče iz vašeg djetinjstva. Napravite fotoknjigu za veliki rođendan, ispunjenu omiljenim uspomenama na rodbinu - mogućnosti su beskrajne!

Imamo još nekoliko ideja za vašu obiteljsku fotoknjigu!

Ova fotoknjiga neće biti samo obiteljsko stablo sa imenima i licima jer iza imena i lica kriju se i jedinstvene priče, ispričajte svoje!

majka i sin pregledavaju personaliziranu fotoknjigu

Ovo će biti iznenađujuće, ali i zabavno, vjerujte nam! Na obiteljskim događanjima dajte djeci u ruke jeftiniju, jednostavnu, kompaktnu kameru! Mališane ne trebate ni uvjeravati, oni se u trenu stope s odraslima kao "party fotografi". Nema boljeg načina da ih uključite, uživat će! Fotografije će otkriti svijet kakav vide djeca, a koji zaslužuje posebnu fotoknjigu. Poklonite ga rodbini prilikom posjeta, bit će oduševljeni!

Sada dolazi naš omiljeni dio, planiranje

Napunite svoju CEWE FOTOKNJIGU najsmješnijim slikama, dajte stranicama tradicionalni dizajn obiteljskog stabla i napravite poklon dobrodošlice za najnovije članove obitelji. Jedno je sigurno, planiranje je najzabavnije! Kreiranje pomoću predloška iz kategorije Kronike pod nazivom Stari fotoalbum činimo još lakšim, što naravno možete uređivati ​​kako želite!

Isprobajte predložak i izmijenite ga po svom ukusu!

Bit će savršen za nadolazeću godišnjicu braka roditelja i baka i djedova! Tradicionalni raspored unutar predloška odgovara vintage dojmu, a stil stranica lijepo ističe crno-bijele fotografije. Na vrhu smo dali prostora za kratke tekstove kako biste se lakše prisjetili kada i gdje je fotografija snimljena, tko se na njoj vidi i što se upravo dogodilo.

crno-bijela fotoknjiga koja prikazuje starije rođake obitelji.

CEWE Fotosvijet program bit će od velike pomoći u planiranju! Je li uskočila još jedna priča ili ste propustili neke fotografije? Samo spremite svoj trenutni projekt i nastavite kasnije. Na ovaj način imate priliku prikupljati nove slike i priče. Ne morate se brinuti da će stranice postati pretrpane jer možete povećati format i broj stranica fotoknjige. A ako u međuvremenu želite mijenjati vrstu papira, možete se prebaciti na drugu u nekoliko klikova.

Nezaboravne uspomene generacijama

Nakon što to bude gotovo, imat ćete neopisiv osjećaj i željet ćete svoju CEWE FOTOKNJIGU podijeliti sa svima! Zašto ne? Napravit ćemo za vas koliko želite kopija ! Samo prilagodite količinu kako bi vaša kreacija stigla do svih! U naše doba, kada digitalna tehnologija uživa prednost, opipljivu obiteljsku fotoknjigu svi članovi obitelji će doživljavati kao neprocjenjivo blago!

Počnite kreirati, uronite u radost nostalgije i stvaranja!