Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Poklon fotokutija s personaliziranim poklon bonom

Kreativni savjeti

Personalizirano i za Uskrs - pet savjeta za izradu samopunjive poklon fotokutije

Nico Lindner

Slobodno vrijeme posvećeno partneru ili obitelji neprocjenjivo je: Uskrsni blagdani također nude priliku za slavlje zajedništva. Ako se ne možete fizički okupiti, pošaljite voljenim osobama poklon fotokutiju!

Kutija je savršen znak priznanja: vidi se da je kreirano pažljivo i s ljubavlju! Od odabira fotografija do otkrivanja sadržaja samopunjivih kutija primatelji mogu biti sigurni da ste cijelo vrijeme razmišljali o njima!

Jedan od sljedećih pet savjeta također će obogatiti poklon fotokutiju, sigurni smo!

Zajedno provedeno vrijeme

Što kažete na poklon bon? Za zajedničku večeru ili izlet na omiljenu destinaciju?

Zajedničke fotografije mogu se snimiti i tijekom zajedničkog obilaska biciklom, piknika ili kina, koji će kasnije poslužiti kao dobra baza za poklone.

I poklon bon se može lijepo sakriti u poklon fotokutiji!

Poklon fotokutija s otvorenim klizačem
Dvostruko personalizirano i jedinstveno: vaše fotografije i poklon po vašem izboru čine poklon fotokutiju jednostavnom.

"Uradi sam" stolarenje ili farbanje? Ili oboje!

Većina djece će se razveseliti kada dobiju priliku napraviti poklon baki i djedu ili naslikati nešto! Dopustite im da se razviju sljedeći put kad dobiju inspiraciju! Podmetač koji na odgovarajući način štiti ploču stola, ljepilo i škare s tupim vrhom - možete početi rezati starije novine i izrađivati ​​zalijepljeni kolaž!

Uspomene koje ostaju

Znate li za naše fotomagnete? Zbog svojih dimenzija, prikladni su za ukrašavanje poklon fotokutije, ali i u stanu kreativne osobe mogu savršeno čuvati poruke. Gotovo svako kućanstvo ima hladnjak ili drugu metalnu površinu za bilješke. Ali koja poruka kome pripada? Magnet s imenima ili fotografijama članova kućanstva odmah će odgovoriti na pitanje!

Poklon kutija s fotografijom na bočno otvaranje - unutrašnjost kutije skriva već zamotan poklon.
Jedan od prvih koraka: nakon otvaranja desne strane fotokutije, poklon se može staviti u kutiju.

Personalizirana poruka

Jedna fotografija često govori više od tisuću riječi. Međutim, osobna preporuka ili pismo mogu dodatno povećati vrijednost poklona. Na primjer, recite što najviše cijenite kod druge osobe i zašto je to važan dio vašeg života. Recite hvala za zajedničk doživljaje! Radujte se s primateljem za buduće lijepe trenutke! Začudit ​​ćete se koju čar nekoliko jednostavnih riječi može izazvati. Budite hrabri!

Trenutačno zadovoljstvo

Domaći džem u malim staklenkama, uskršnji kolačići pečeni u društvu s djecom, varijacije čaja ili specijaliteti od pralina: poklon fotokutiju možete obogatiti svim vrstama slasnih trenutaka radosti.

Specijaliteti mogu se odnositi i na odredište sljedećeg zajedničkog putovanja - primatelj mora pogoditi gdje biste voljeli otputovati s njim.

Hoće li se putovanje na kraju ipak dogoditi, više nije toliko važno. Ono što je doista važno je da ste mislili na voljenu osobu i da ste uspjeli smisliti zaista jedinstveno iznenađenje. Želimo vam puno radosti u darivanju!

Vidi se lijepljenje bočne strane foto poklon kutije. Nakon uklanjanja zaštitne folije od ljepljive trake i umetanja poklona, ​​poklon se može ponovno zatvoriti.
Brzo i jednostavno: Nakon što umetnete sadržaj kutije, zalijepite stranu s priloženom trakom.