Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Ivana i njezina majka Jana zajedno gledaju CEWE FOTOKNJIGU na kauču.

Savjeti za kreiranje

Fotoknjiga za Majčin dan

Postoji nešto što ne možete jednostavno izraziti riječima: Ivana je zabilježila posebne zajedničke trenutke u fotoknjizi za svoju majku Janu. Svaka fotografija nosi posebnu poruku: Hvala ti, mama!

Nico Lindner

Znaš li koliko te volim? Naša korisnica, Ivana, napravila je fotoknjigu za svoju majku Janu kako bi joj upravo to pokazala. Glavna poruka: Hvala ti, mama. Jana je za Ivanu najbolja majka na svijetu koja je uvijek tu kada joj treba. Zato je Ivana izrazila svu svoju zahvalnost u CEWE FOTOKNJIZI.

Biste li osmislili fotoknjigu i za svoju majku? Izražavanje Ivanine ljubavi i zahvalnosti također može biti prekrasan vodič za vau vlastitu kreaciju, koju možete učiniti posebnim s pet elemenata.

1. Putovanje kroz vrijeme s fotografijama - čak i skeniranim

Vrijedne uspomene: ako pronađete analogne fotografije dok tražite uspomene, skenirajte ih i prilagodite ih u digitalnom dobu.

Kada Jana otvori fotoknjigu koju je dizajnirala njezina Ivana, na svakoj dvostrukoj stranici kreće na putovanje kroz vrijeme. Ivana je složila stranice po vrlo posebnom uzorku.

S lijeve strane uvijek prikazuje posebne trenutke koje su majka i kći doživjele zajedno. Postavila je tekstove koji odgovaraju slici na desne stranice . Ovo su Ivanine uspomene kroz koje sa stranicu po stranicu ističe: "Zato si mi posebna osoba!"

Knjiga je skladno putovanje kroz vrijeme kroz snažnu vezu između majke i kćeri.

Digitalizirajte posebne uspomene

Prilikom odabira motiva za svoju fotoknjigu, namjerno se usredotočite na mali broj fotografija, primjerice dvije po stranici. Ima li fotografija iz djetinjstva vaše majke koje biste mogli ubaciti? Iskoristite ove posebno lijepe uspomene, skenirajte ih, napravite od njih iznenđenje!

Također, pri odabiru motiva svakako koristite puno fotografija koje bilježe posebnu vezu između vas i primatelja fotoknjige. Tako ćete lakše nadopuniti svoje fotografije iskrenim porukama.

2. Napravite mjesta za utjecaj vaših poruka

Mali, ali lijep clip-art, poput slatke bubamare. Ivana koristi srećonošu da poprati priču o svojoj plišanoj životinji.

Ivana je voljela koristiti dizajn predloške u uređivaču fotoknjige, od kojih je preferirala diskretne clip-artove. Cilj njenog izbora: clip-artovi samo naglašavaju fotografije i tekstove, ali ne skreću pažnju s fotografija.

Elemente s nalikom na konfete možete pronaći među clip-artova u grupi "Oblici". Tražite li bubamare koje su korištene u knjizi? Preuzmite dodatni sadržaj klikom na gumb "Dalje" ispod grupe "Priroda". Tamo ćete također naći i tufne za sreću.

Pređite granice i pregledajte i ostale kategorije! Pronađite clip-artove koji vam se sviđaju. Pod rubrikom "Vjenčanje" nalazi se mnoštvo motiva srca. Zasigurno ćete otkriti ukrasne elemente koji imaju posebno značenje za osobu koju darivat.

3. Jedan format za svaku (slikovnu) priču

Od srca preporučujemo naše kvadratne fotoknjige.

Ivana je odabrala modernu kvadratnu CEWE FOTOKNJIGU. Slijedite njen primjer kako biste mogli početi planirati s potpunom slobodom. Razlog je vrlo jednostavan: u kvadratnom formatu možete skladno integrirati i panoramske i uspravne fotografije. Možete po stranici odabrati jednan motiv ili možete postaviti dvije fotografije jednu pored druge.

Jeste li se zaljubili u kvadratni format? Kladimo se da će vam se svidjeti i naš sljedeći prijedlog!

4. Vidljivi i opiljivi sjajni efekti

Prvi dojam: na naslovnici je posebno lijep motiv. Što kažete na sjajni efekt koji ističe naslov?

Najvažnije poruke na posebnom mjestu. Uz široku paletu formata, nudimo i CEWE FOTOKNJIGE s raznim sjajnim efektima. Sjajna završna obrada dodaje posebnu vrijednost važnoj poruci ili naslovu. Ivana je odabrala klasični (bezbojni) sjajni efekt: tako da je natpis ne samo vidljiv, već i opipljiv.

5. Osobna preporuka koja stavlja točku na "i"

Saveznica, uzor, ratnica - Jana je jedna od najvažnijih osoba u Ivaninom životu. To je jasno i iz posvete na poleđini fotoknjige.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, naš peti savjet: kada planirate CEWE FOTOKNJIGU, imate priliku kreirati osobnu poruku. Za to je Ivana odabrala posljednju stranicu foto knjige, poleđinu korica, gdje gleda u budućnost. Iskoristite i sami prednosti ovog sučelja, osobnim tekstom istaknite koliko se veselite budućim zajedničkim trenucima!

Bez obzira kreira li fotoknjigu vaša kćer ili sin, jedno je sigurno: svaka fotografija snimljena iz zajedničkog trenutka mali je poklon najboljoj mami na svijetu.