Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Tri različita poklon bona stoje na stolu ukrašenom božićnim ukrasima.

Kreativne ideje

Poklon bon koji ste sami izradili u nekoliko minuta pomoću trenutne izrade fotografija

Vikend bijeg? Wellness program? Ili npr. putovanje u Kopenhagen? Može biti zbunjujuće kako i u kojem obliku darovati doživljaj-poklone, ali evo savršenog rješenja: izradite poklon bon za dragu osobu, pokažite fotografijama kakav je program, doživljaj, koji se novi impulsi očekuju ili u kakvom okrepljujućem društvu ćete stvarati nove uspomene! Uz CEWE foto kiosk koji vam je najbliži, možete jednostavno ispisati svoje omiljene fotografije ili slike koje su vam potrebne za prenošenje vaše poruke, zajedno s vašim tekstom. Da biste to učinili, odaberite stavku izbornika "Instant fotografije s dizajnom" i uredite svoj jedinstveni poklon bon koji možete držati u ruci za nekoliko minuta. Na primjer, šik, trendi pozivnica za glavni grad Danske! Tada možete pričvrstite izrađenu fotografiju na drvenu ploču za pisanje ili je pričvrstite na neki drugi poklon - i spremno je jedinstveno iznenađenje koje će zasigurno izazvati veliko veselje!

Što će vam trebati: - Fotografija dizajnirana i zatim ispisana pomoću CEWE foto kioska (funkcija "Instant fotografije s dizajnom") - Drvena ploča za pisanje - Metalna kopča

Kreativno koristite svoje fotografije!
Poklon bon za putovanje u Kopenhagen pričvršćen je na drvenu ploču i stoji na stolu ukrašenom božićnim ukrasima.
Drvena ploča i zlatna kopča, primjerice, daju poklon bonu skandinavski izgled.

Putujući zajedno, možemo razmjenjivati ​​iskustva, stvarati uspomene i zajedno otkrivati ​​svijet - to je dar koji ćemo zauvijek pamtiti. Poklon bon je idealan način da ideju za poklon "pretočite" u opipljiv oblik.

Je li Kopenhagen vaše odredište? Razmišljate mentalitetom sjevernjaka! Čisti oblici, prirodne boje i materijali pomiješani s daškom elegancije. Uz pomoć drvene ploče za pisanje i zlatne kopče poklon bonu u tren oka dajte skandinavski stil. Posjetite najbliži CEWE foto kiosk i u izborniku "Instant fotografije s dizajnom" odaberite odgovarajući format. Zatim dodajte željeni motiv i tekst, a zatim isprintajte poklon bon jednim klikom na visokokvalitetni fotopapir. Gotovu fotografiju jednostavno pričvrstite na drvenu ploču uz pomoć elegantne zlatne kopče.

Ruka drži poklon bon s fotografijom dviju žena u zagrljaju. Druga ruka drži ručno izrađen natpis "Za mamu".
Vrijeme provedeno zajedno je najvrjedniji dar. Dodajte i način da se veselite zajedničkom iskustvu, darujte u jedinstvenom stilu! Naši dizajni poklon bona uz trenutni ispis daju vašim voljenima osobni pečat. Mogu biti i samostalno iznenađenje, ali mogu biti i izvrstan dodatak i ukras za zamotani poklon.

Zahvaljujući brojnim mogućnostima dizajna, možete savršeno prilagoditi oblik stilu vašeg iznenađenja. Želite iznenaditi mamu ili baku obilaskom grada na moru? Obojite svoj poklon bon u plavo! Detalji su važni, jer oni su ti koji stavljaju točku na "i" pa pažljivo birajte fontove. Na kraju sve ukrasite mašnama ili domaćim kolačima koji krajnji rezultat čine zaista dirljivim.

CEWE tim vam želi puno zabave u planiranju vašeg poklona!