Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Tri kalendara su na stolu pored božićnih ukrasa, papira za zamatanje i  bajkovitih lampica.

Kreativne ideje

Tri odjednom: fotokalendari za one koji su vam stvarno važni

Samostalno dizajnirani kalendari ne samo da donose radost na svečani stol ili ispod božićnog drvca, već vas iz mjeseca u mjesec podsjećaju na prekrasne trenutke. Bilo da se radi o baki i djedu, kumovima ili braći i sestrama - on nas prati tijekom cijele godine i zbližava naše najmilije.

Želite pokloniti kalendar drugima, ali imate ograničeno vrijeme za planiranje? Imamo savjet za vas: u CEWE Fotosvijet programu napravite stranicu od dvanaest mjeseci i promijenite samo fotografiju na naslovnoj stranici, osnosno mjesec ili dva - na primjer s fotografijama primatelja. Ovom metodom možete stvoriti različite kalendare u nekoliko sekundi.

Pronađite odgovarajući zidni kalendar

Nemate ideju kako bi trebala izgledati naslovnica kalendara? Pogledajte naša sljedeća tri prijedloga koje je lako implementirati.

Dodatni savjet: stranice mjeseci neka budu minimalističke i jednostavne kako bi se svima sigurno svidjele. Stavite osobnije i šarenije ideje na naslovnicu.

Velika fotografija i clip-art čine osnovu

CEWE kalendar za 2023. s obiteljskim fotografijama u tonu sepije
Clip-artovi ispod fonta čine tekst čitljivijim. U primjerima se poruka kumi vraća u mrlji od boje.

Može li naslovnica za kumu biti malo razigranija? Postavite veliku fotografiju na cijelu naslovnicu. Među clip-artovima pronaći ćete, između ostalog, obojene mrlje kao što je bež u našem primjeru, koja služi kao pozadina za tekst ovdje. U uzorku su korišteni fontovi "Chin Up Buttercup Cutecaps" i "DK Midnight Chalker". Za 2023., srce i okvir su također clip-artovi, koji se također mogu pronaći u CEWE Fotosvijet programu.

Ruke dizajniraju kalendar na laptopu u CEWE Fotosvijet programu. 
Uz božićne svjetlosne žice i papir za zamatanje na radnom stolu su i tri gotova kalendara.
U CEWE Fotosvijet programu možete kreirati prilagođene dizajn formate koristeći clip-artove i tekstove, kao u našem primjeru, ali također možete jednostavno koristiti naše gotove dizajne kalendara.

Sepia tonovi i emotivne fotografije

CEWE kalendar za 2023. s obiteljskim fotografijama u tonu sepije
Osobni poklopac za svakoga.

Dvanaest fotografija djece i unučadi uvijek dotakne bake i djedove. Sama naslovnica može biti vrlo emotivna slika. Nije potreban poseban dizajn, možete jednostavno odabrati boje u CEWE uređivaču dvostrukim klikom na fotografiju da biste je otvorili. Od efekata odaberite filter sepija.

Koristite donju trećinu/četvrtinu naslovnice za prikaz teksta i godine. U našem primjeru koristili smo font "Norfolk" u verzijama Narrow i Serif, dajući boju 2023 taupe / bež.

Kombinacija crno-bijele i boje

CEWE kalendar za 2023.g. s velikom crno-bijelom obiteljskom fotografijom, ružičastim slovima, pored omotani poklonom na stolu. 
Stara obiteljska fotografija može biti odlična naslovnica za kalendar.
Stara obiteljska fotografija može biti odlična naslovnica za kalendar.

Koristite staru obiteljsku fotografiju! Skenirajte ju i stavite na naslovnicu – bit će to lijep kontrast svježim uspomenama koje se vraćaju na stranice.

Ako nemate staru fotografiju pri ruci, jednostavno pretvorite trenutnu sliku u starinski stil. Da biste to učinili, otvorite CEWE uređivač i odaberite crno-bijeli filter među efektima. Možete koristiti gama korekciju da posvijetlite fotografiju dok ne dobijete željeni efekt. To također čini tekst lakšim za čitanje.

Za naš primjer odabrali smo fontove "Liebe Erika" i "Baginda Script". Kutiju korištenu za tu godinu možete pronaći među clip-artovima. Obojite tekst u živopisnu boju koralja i rasporedite elemente u gornju trećinu naslovne stranice.

Savjet za naručivanje

Prvo planirajte samo jedan kalendar. Kada završite, spremite svoj projekt i upotrijebite ga kao osnovu za kreiranje više varijacija. Spremite svoje novouređene kalendare kao kopiju i dajte im novi naziv datoteke kako bi ih bilo lakše pronaći. Kada je svaki kalendar dovršen, stavite ih jedan po jedan u košaricu i naručite.

Znate li već naše opcionalno poklon pakiranje za kalendare?

Želite li samostalno dizajniran kalendar pokloniti u stilski zaštitnom obliku? Poklonite zidni kalendar skriven u visokokvalitetnoj krem ​​bijeloj futroli. Zlato reljefno dekorativno pakiranje je dostupno u slučaju naručivanja A4, A3, stolnih i kvadratnih zadnih kalendara.