Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.
Dvostruka stranica u CEWEFOTOKNJIZI. Tema je Uskrs. Za ukrašavanje su se, između ostalog, koristila uskrsna jaja.

Savjeti za čarobnu uskrsnu fotoknjigu

Autor: Nico Lindner

Prstohvat clip-artova, nevjerojatna pozadina, a na kraju jedna ili dvije maske za fotografije - i gotova je CEWE FOTOKNJIGA. Okušajte se u izradi fotoknjige, pronađite svoj poseban, jedinstven stil!

Clip-artovi u uskrsnom stilu

Mali ambasadori, raspoloženja koja nalikuju fotografijama ili mali elementi koji se iznova pojavljuju na svakoj stranici fotoknjige: otkrivanje clip-artova uskrsne teme je doživljaj, a posebno je zabavno ponovno ih vidjeti na stranicama tiskane knjige.

Isplati se pogledati i ostale kategorije u CEWE Fotosvijet programu jer kategorija "ljubav", "scrap" ili čak kategorija "prirode" nude prekrasne ilustracije koje se mogu upotrijebiti za Uskrs. Clip-artove možete povući na željenu stranicu jednostavnim lijevim klikom. Ovdje možete skalirati i mijenjati veličinu prema vašim željama, pa čak i prefarbati ovaj lijepi pribor na temelju sheme boja koja odgovara vašim fotografijama.

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE, obiteljska fotografija s maskom
Svjesno korištenje maski, na primjer na naslovnici ili na velikoj obiteljskoj fotografiji, učinit će vašu fotoknjigu još ljepšom

Maske za posebne fotografije

Želite li svoje fotografije učiniti posebnim, eksperimentirajte s maskama. U izbornom području "Maske i okviri" pronaći ćete brojne teme koje vam olakšavaju pretraživanje.

Maske daju fotografiji novi izgled u nekoliko sekundi. Jedan od naših klasika, na primjer, je maska ​​s tekstom "Family". Ako ovo povučete na odabranu fotografiju, vaša će se fotografija pojaviti u novoj, trendi boji.

Proljetna pozadina

Osjećate li se kao da vam nedostaje samo malo da završite još jednu savršenu CEWE FOTOKNJIGU? Koju ste pozadinu odabrali? Budući da prikladna obojena pozadina za odgovarajuću prigodu prenosi ugođaj Uskrsa, isplati se obratiti posebnu pozornost i na to. U fotoknjizi koju smo kreirali, osim zelene boje koja je toliko karakteristična za proljeće, jedan raznolik motiv čini vaše uspomene još zanimljivijima.

Pojednostavite kreiranje: kad pronađete svoju omiljenu pozadinu, jednim klikom preuzmite na svaku stranicu! Ako pomičete miš preko odabrane pozadine, klikom na desnu tipku miša dostupno je još više mogućnosti!

Želimo vam zabavno uređivanje!