Praćenje narudžbe
Foto kiosci
Informacije
01/3445401

Moj korisnički račun

Molimo odaberite...
Prilikom odjave, iz sigurnosnih razloga, brišu se svi nespremljeni projekti i sadržaj vaše košarice.

Fotoplatno s motivom s vjenčanja

Uživajte u uspomenama na vaš poseban dan uz zadivljujuće fotoplatno s motivima vašeg vjenčanja. Bilo da želite izložiti svoju najdražu fotografiju s dana vjenčanja ili želite iznenaditi svoj omiljeni sretni par jedinstvenom uspomenom, klasično fotoplatno savršen je izbor.

Izradite fotoplatno

Savršen suvenir ili poklon zahvale

Nakon što kreirate svoje savršeno vjenčano fotoplatno, lako je naručiti više primjeraka ili različite dimenzije. Zašto ih ne biste izradili nekoliko i poklonili svojim najbližim prijateljima i obitelji kao posebnu zahvalu za njihovu pomoć tog dana?

Ako se vaša godišnjica približava, zadivljujuće Fotoplatno moglo bi biti savršen poklon za vašeg muža ili ženu. Ima li boljeg načina da ponovno proživite lijepa sjećanja na svoj dan od vjenčanog fotoplatna koje ste izradili s ljubavlju?

Napravite vjenčano fotoplatno s tekstom

Učinite svoje vjenčano platno još osobnijim dodavanjem nekih dodatnih detalja koji su dan učinili tako posebnim. Sviđa nam se ideja izrade vjenčanog platna s tekstom! Pokušajte uključiti mali citat iz svojih zavjeta ili čitanje s ceremonije. Možete čak dodati i datum vjenčanja kako biste bili sigurni da je vaša godišnjica vjenčanja uvijek vidljiva! Bez obzira koristite li tekst, fotografije ili kombinaciju oba, možete napraviti uistinu personalizirano fotoplatno savršeno za sjećanje na vaš veliki dan.

Izradite prilagođeno fotoplatno kao knjigu gostiju za vjenčanja

Ako imate zaručničko snimanje, zašto ne biste iskoristili svoju omiljenu fotografiju za izradu fotoplatna kao jedinstvene knjige gostiju s potpisima? Napravite fotoplatno i zamolite svoje goste da ga potpišu kao uspomenu koju možete objesiti u svom domu i uživati ​​u njoj godinama koje dolaze.

Nagrađivana kvaliteta

Naša vrhunska fotoplatna popularna su među obiteljima, parovima i profesionalnim fotografima. Svaki je ručno izrađen u našem vrhunskom proizvodnom pogonu u Pragu gdje vrijedno radimo kako bismo za vas napravili najbolje fotoplatno. Ponosni smo na iznimno visoku kvalitetu naših proizvoda koji su već tri godine zaredom prepoznati na TIPA World Awards.

Kako napraviti fotoplatno s vjenčanja

Izrada vašeg prvog fotoplatna online je jednostavna. Jednostavno slijedite korake u nastavku kako biste izradili personalizirani zidni dekor profesionalnog izgleda.

Odaberite veličinu i stil

Odaberite vrstu fotoplatna s vjenčanja koje želite izraditi - veliko ili malo, s jednom ili više ploča, imamo mnogo opcija.

Učitajte svoju fotografiju

Učitajte fotografije direktno s vašeg fotoaparata, hard diska ili računa na društvenim mrežama za izradu fotoplatna.

Mi ćemo se pobrinuti za ostalo

Vaše će platno stručno izraditi naš visokokvalificirani tim i dostaviti ga direktno na vašu adresu.

Vjenčani kolaž fotoplatno

Ne možete odabrati samo jednu sliku za svoje vjenčano foto platno? Nema problema! S našim kolažima na platnu možete odabrati do 27 slika! Uključite sve male detalje koji su dan učinili tako posebnim kao i sve vaše omiljene fotografije obitelji i prijatelja. Obavezno izložite kolaž fotografija s vjenčanja negdje u svom domu gdje i vaši gosti mogu uživati ​​u njemu. I njima će se svidjeti prisjećanje na sve one posebne trenutke!

Za velike trenutke

Istaknite veliko vjenčano fotoplatno. Za velike sobe ili prostore koji mogu primiti dramatičan komad zidne dekoracije, zašto ne izraditi prilagođeno vjenčano fotoplatno koje ostavlja dojam? Naša Klasična fotoplatna dostupna su u širokom rasponu veličina, do 120 cm x 160 cm. Želite nešto veće? Zašto ne biste napravili galerijski zid fotoplatna kako biste pokazali izbor svojih omiljenih fotografija? Ili možete isprobati Višedijelnu fotografiju na platnu, gdje će vaša slika biti podijeljena na do devet platna kako bi se dobio moderan efekt.

Odaberite panoramske formate

Dan vašeg vjenčanja jedan je od onih rijetkih trenutaka u životu kada su svi koje volite okupljeni. Iskoristite to najbolje što možete izradom najdraže grupne fotografije na panoramskom fotoplatnu. Naša Panoramska fotoplatna dolaze u tri formata i savršena su za one prekrasne širokokutne fotografije.