CEWE Foto usluga
CEWE Foto usluga
Vi ste ovdje: Home
Preuzimanje CEWE FOTOSVIJET programa i Aplikacije
CEWE FOTOKNJIGA

Sačuvajte svoje ljetne uspomene na stranicama CEWE FOTOKNJIGE!

Pomoću fotografija u fotoknjizi, odmor prepun nezaboravnih trenutaka lako možete proživjeti ponovno.

Kliknite ovdje i saznajte više o šest dostupnih vrsta papira za CEWE FOTOKNJIGU!

već od 64,90 kn*

Adventski kalendari

Adventski kalendari

Poseban poklon za adventsko razdoblje. Iza svakog prozorčića čeka vas novo iznenađenje: fotografija, čokoladica ili jedinstveni poklon.

već od 66,90 kn*

CEWE Photo Award

Najveći svjetski fotonatječaj ponovno je krenuo!
CEWE PHOTO AWARD

Our world is beautiful - Ponovno vas očekuje najveći svjetski fotonatječaj!

Uz moto "Our world is beautiful" možete sudjelovati u 10 kategorija. Prijavite svoje fotografije jer 1.000 najboljih osvaja super nagrade čija ukupna vrijednosti prelazi 250.000 €.
Učinite dobro djelo! CEWE za svaku prijavljenu fotografiju donira 10 centi SOS Dječjim selima diljem svijeta.

Fotografije

Prekrasne fotografije s vaše najljepše avanture

Vječni klasik – vaše omiljene fotografije slikane mobitelom ili fotoaparatom najljepše blistaju na fotopapiru. Na fotopapiru su boje realistične, a kvaliteta trajna.

već od 0,59 kn*

Svjetski rekord: CEWE je već četvrti put "najbolja fotousluga na svijetu"

„TIPA World Award“ najprestižnija je nagrada u svijetu za fotografske proizvode i usluge. Žiri svako proljeće dodjeljuje nagrade za inovativne fotoproizvode. Ove su godine CEWE FOTOKNJIGE s kožnim i platnenim uvezom ocijenjene najboljima. Nagrađeni kožni i platneni uvez CEWE fotoknjige sada se mogu naručiti i u Hrvatskoj!

CEWE KALENDAR

Uz CEWE KALENDAR uspomene će vas pratiti kroz cijelu godinu!

Poklon za vas i vaše voljene: među brojnim formatima i vrstama papira svatko će pronaći najprikladniji.

već od 27,90 kn*

CEWE ZIDNE DEKORACIJE

Fotoplatno, Alu fotografija, Fotografija iza akrilnog stakla i još mnogo toga

Posebne zidne dekoracije s vašim fotografijama. Blistave boje, tiskane na trajni materijal.

već od 19,50 kn*

Foto obloge

Foto obloge

Darujte elegantnu zaštitu! U ponudi možete naći odgovarajuću foto oblogu za više od 200 vrsta pametnih telefona.

već od 147,90 kn*

CEWE Foto pokloni

Još ideja za poklone

Personalizirani i kreativni darovi za sve uzraste!

 

Čestitke i razglednice

Foto razglednice u setu od 10 komada

Pozdravite svoje najdraže s jedinstvenim čestitkama! Uz vaše najljepše fotografije i bezbrojne dizajnerske elemente, vaša će čestitka biti još posebnija!

već od 26,18 kn*

Naručivanje CEWE proizvoda putem mobilne aplikacije

Naručivanje CEWE proizvoda putem mobilne aplikacije

Kreirajte CEWE FOTOKNJIGU i druge fotopoklone brzo i jednostavno na pametnom telefonu ili tabletu!

Sve CEWE Fotoknjige su klima neutralne

CEWE za održivost

Pogledajte naš video i saznajte kako podržavamo programe s kojima možemo izraditi

klima neutralne proizvode!

Izradite jedinstvenu CEWE FOTOKNJIGU!

Izradite jedinstvenu CEWE FOTOKNJIGU!

Nudimo vam savjete kako CEWE FOTOKNJIGU možete napraviti još posebnijom.

100% jamstvo zadovoljstva
Pošalji zahtjev - Cewe.hr

Newsletter

Prijavite se! Ne propustitei niti jedan popust!
Božićni rokovi i radno vrijeme

Služba za pomoć korisnicima

Status narudžbe - Cewe.hr

Online CEWE FOTOKNJIGA, Foto Kalendari, Čestitke i naručivanje fotografija

Izradite jedinstvene fotopoklone u savršenoj kvaliteti te upoznajte sve prednosti online narudžbi. Naša je tvrtka prisutna u cijeloj Europi s preko 1000 različitih fotoproizvoda. Neka razlog vašeg povjerenja bude naše višegodišnje iskustvo. Sačuvajte svoje najljepše uspomene u najoriginalnijem obliku! Bez obzira odlučite li se za proizvod kao što je CEWE FOTOKNJIGA, CEWE KALENDAR, CEWE ZIDNE DEKORACIJE, CEWE ČESTITKE ili CEWE fotopoklon, u našem CEWE Fotosvijetu pronaći ćete pravi poklon za svaku prigodu, u besprijekornoj kvaliteti.

Izrada CEWE FOTOKNJIGE - Naš pobjednik istraživanja

Upoznajte višestruko nagrađivanu CEWE FOTOKNJIGU! Izradite i vi svoju fotoknjigu koja će sadržavati najljepše trenutke s vašeg vjenčanja, ljetovanja, krštenja ili rođendana te tako sačuvajte svoje najvrednije uspomene u najoriginalnijem obliku. Pustite svojoj mašti i kreativnosti na volju te isprobajte naš besplatan fotoprogram u kojem, od svojih najboljih fotografija, možete kreirati svoju jedinstvenu fotoknjigu.

Uz intuitivno sučelje fotoprograma, izrada CEWE FOTOKNJIGE vrlo je laka i jednostavna. S dozom kreativnosti i vašim omiljenim fotografijama, uz fotoprogram možete napraviti predivan i moderan fotoalbum. Oblikujte svoju fotoknjigu pomoću velikog odabira dimenzija, vrsta uveza i tiska i puno različitih pozadina i dizajna, do 178 stranice.

VIDEO SNIMKE u CEWE FOTOKNJIZI – pomoću QR koda svoj video uradak možete učitati i pogledati na svom pametnom telefonu ili tabletu. Uz CEWE FOTOKNJIGU sačuvajte svoje omiljene uspomene zauvijek!

Online razvijanje fotografija - Profesionalno razvijanje fotografija

Bez obzira odaberete li mat, sjajnu digitalnu fotografiju ili fotografiju iza akrila, uz blistave boje na kvalitetnom fotopapiru vaše će uspomene zasigurno ostati vječne! Svoje fotografije možete naručiti online putem naše web stranice ili besplatnog fotoprograma. Fotoprogram nudi brojne prednosti, kao što su na primjer smanjenje efekta crvenih očiju, opcija automatske optimizacije fotografija itd.

CEWE fotografije na platnu

Sačuvajte svoje najljepše fotografije na pravom fotoplatnu! Fotografija ili kolaž otisnuti su na premium platnu i nategnuti preko drvenog okvira. U ponudi također imamo fotografiju iza akrilnog stakla ili fotografiju na aluminijskoj ploči, kao i galerijski tisak s kojima svoj životni ili poslovni prostor možete uljepšati na potpuno personaliziran i originalan način!

CEWE KALENDARI - Fotokalendari od najljepših fotografija

CEWE KALENDAR može biti vrlo osoban poklon koji s lakoćom možete sami pripremiti. CEWE KALENDARI će čuvati vaše fotografije u prelijepim bojama i visokoj kvaliteti. Na izboru imate velik broj dimenzija i vrsta tiska, a za sami kalendar možete odabrati stolni, zidni ili planer za lakšu organizaciju. Svaka će stranica kalendara biti vaše umjetničko djelo od vaših najdražih fotografija. Na izboru su vam CEWE KALENDARI od najmanjeg kvadratnog formata preko najomiljenijeg A4 formata pa sve do A2. Za svakodnevno korištenje najbolji je izbor A5 kalendar.

CEWE ČESTITKE - Pozdrav koji dolazi od srca

Za Božić ili rođendan, foto čestitke s prigodnim tekstom i vašim fotografijama pravi su izbor s kojim ćete sigurno izmamiti nečiji osmijeh. Vaša jedinstvena čestitka gotova je u samo nekoliko klikova, a treba vam samo jedna dobra fotografija i malo kreativnosti. Uz veliki izbor dimenzija sigurno ćete pronaći pravu za svaku prigodu. Ako odaberete klasičan format, čestitke možete naručiti s dugim ili kratkim pregibom, dok je set od 10 komada savršen kao pozivnica za rođendan. Za posebne prilike odaberite visokosjajnu CEWE foto čestitku ili čestitku na fotopapiru. Upoznajte se i s našim meni kartama i kartama za raspored sjedenja, koje su neophodan dodatak svakoj zabavi ili vjenčanju.

*Cijene su preporučene prodajne cijene i uključuju PDV.
SLAŽEM SE

U slučaju daljnjeg korištenja web stranice pristajete na naše uvjete korištenja kolačića. Tako dobivene podatke ne koristimo za Vaše identificiranje već isključivo za poboljšanje kvalitete naših usluga.
Za više informacija pogledajte OVDJE.